2020-06-02 07:48:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Egy üzleti ügy jár az eszében, melyből legszívesebben kihátrálna

Napi horoszkóp június 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars és a Vénusz fényszöge romantikus hangulatot jelez mára - különösen jó alkalom egy meghitt estéhez. Legyen odaadó és figyeljen partnere igényeire is.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma nincs túl sok kedve dolgozni, de így lehetnek ezzel kollégái is, a hosszú hétvége után nehéz visszarázódni. Talán nem is lesz olyan sok munka és hamarabb elengedik.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön most nagyon törekvő kedvében van, már ami a pénzügyeket illeti. A Rák jegyében járó Merkúr felerősíti az intuícióját, ösztönösen tudja, mely az az üzlet, amelybe érdemes lesz majd belevágni.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Újra be kell bizonyítani, hogy erősebb és tehetségesebb másoknál. Ha ez sikerül, nagyot léphet előre a hivatásában. Most különösen nagy hatást gyakorol a másik nemre, de különösen egyre, a kedvesére.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy üzleti ügy jár az eszében, melyből legszívesebben kihátrálna. Talán a partnerei miatt is gondjai támadnak. Járjon alaposan utána a részleteknek, mert lehet, hogy nem alaptalan az aggodalma!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne vegyen semmit a szívére a párjával való kapcsolatában. Még egy-két nap és kiderül az igazság. Addig a világért sem kell végleges döntést hoznia.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a második sorsterületén vonul át. Nem tudni, mi ütött ma önbe, de hatalmas összegeket költ el felesleges dolgokra úgy, hogy közben tudja, hogy az igazi terve megvalósításához spórolnia kellene.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ismerőse viszonozza a segítséget, amit öntől kapott. Tapasztalhatja, hogy jó tett helyébe jót várhat. Fogadja meg azok tanácsát, akik szeretik önt, főleg ha már régóta rágódik egy problémán...

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A különböző átszervezések nagy hatással vannak önre is. Mielőtt valami merész lépésre szánná magát, várja meg, amíg a viharok elcsitulnak. A bolygóktól új erőt kap, és azonnal más megvilágításban látja a dolgokat.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold és a Szaturnusz között kialakult fényszög önt is borongós hangulatba kergeti, de szerencsére partnere ismeri minden gondolatát és megpróbál a kedvében járni. Ha véleményt kell nyilvánítania, gondosan válogassa meg szavait, nehogy megbántsa a másikat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Váratlan pénz állhat a házhoz, és bár ne fukarkodjék az elköltésénél, azért még félre is tehet belőle a nehezebb időkre. Konfliktusok adódhatnak a jelenlegi kapcsolata és a múltból felbukkanók között. Ne kergesse magát illúziókba, aki most van az oldalán, sokkal jobb választás.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Bonyolult vagy kellemetlen feladatait ne halogassa tovább, most könnyűszerrel megoldhat mindent. Anyagi helyzetében némi javulás várható, ami mint mindig, most is a legjobbkor jön. Jelenlegi párjában maximálisan megbízhat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: