2020-02-21 08:17:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Egy családtagjától rossz híreket kaphat

Napi horoszkóp február 21-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A bolygók meglehetősen fellendítik az egyébként sem kevés önbizalmát, fizikai erejét és bátorságát. Most nem létezik elérhetetlen az ön számára, kiváló alkalom sporttevékenységre, üzleti tevékenységre, tárgyalásokra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz és a Jupiter fényszöge felerősíti önben a vágyat a szórakozásra, kikapcsolódásra, valószínűleg ma semmi kedve a munkához. Problémák merülhetnek fel olyan ügyekben, amelyekhez a felelősségteljes hozzáállás szükséges.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A nyolcadik életterülete nagyon jó fényszögek alá esik, remek üzleti lehetőségek körvonalazódnak ön előtt, amikre előbb vagy utóbb le kell csapnia. Addig is megbeszélhetik a részleteket, de semmit ne vessenek papírra.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A bolygók egy fontos kapcsolat létrejöttét jelzik. Ha ön független, nagy reményekkel nézhet a mai nap elé, a sors is önnek teremtette az illetőt!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bepótolhatja az elmaradásait, és új feladatokba is kezdhet, rengeteg energiája van, és végre túlóráznia sem kell, mindent időben be tud fejezni. Egy családtagjától viszont rossz híreket kaphat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha van rá lehetősége, töltse a szeretteivel, gyermekivel ezt a napot. Játék, sport és sok nevetés: ezt jelzik a bolygók! Egy távolabbi rokona segítségre szorulhat, vagy egy barátja kér öntől kölcsön egy nagyobb összeget.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A kapzsiság, a túlzás visszaüthet, önmérsékletre van most szüksége, kerülje a pletykálkodást is. Váratlan flörtöket, titkos randevút hozhat a mai nap, talán egy kollégájával kerülnek közelebbi kapcsolatba.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A kisugárzása jelentősen megnövekszik, ettől még vonzóbbá válik az ellenkező nem tagjai számára, sok bókot zsebelhet be, és a párja is kimutatja, mennyire odavan önért.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Gyermekeire, szeretteire rengeteg pénzt költ szórakozás gyanánt, nincs akkora probléma most ebből, mert jól állnak az anyagi ügyei. A párja viszont a szemére vetheti, hogy szórja a pénzt, és hogy nem beszéli meg vele, mennyit költ a közös kasszából.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Közvetlen hozzáállásával, önbizalmával igazán nyerő pozícióba kerül, ha megpályáz egy pozíciót, biztos lehet benne, hogy megkapja. Vigyázzon, a kollégákban viszont visszatetszést válthat ki rámenős stílusa.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Vidám hangulatban van, aggodalomra ad okot azonban, hogy ilyenkor hajlamos az önfeledt költekezésre… Nehezére esik mértéket tartani az étkezés során is, pedig nemrég reformálta meg az életmódját.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: