2019-09-03 04:51:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Családi és pénzügyei zökkenőmentesen működnek

Napi horoszkóp szeptember 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Marsot a Hold szextillel fényszögeli, ez felébreszti önben a szenvedélyt, a természetes impulzusainak ösztöneinek megfelelően reagál, és kevésbé hajlandó gondolkodni a dolgokon, mielőtt cselekedne. Kiváló időszak bármely kezdeményezéshez.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz szextilt alkot a Holddal, ez a romantikus ügyeire kedvezően hat, évezheti most a társasági eseményeket. Este részt vehet valamilyen művészettel kapcsolatos rendezvényen.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr jó fényszöget alkot a Holddal: használja ki ezt a napot, hogy az eddig nehezen kezelhető emberekkel kapcsolatba lépjen, és biztos, hogy el tudja simítani a félreértéseket. Elméje kifejezetten élénk és memóriája kitűnő.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpió jegyében jár, emiatt lehetősége lesz ma arra, hogy javítson a személyes kapcsolatain. Népszerűsége megemelkedik, a meglévő kapcsolatai rendben mennek, ha egy új kapcsolata kezdődik, akkor az hosszú távon is sikeres lesz.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön most jobban támaszkodhat ösztöneire, a spontaneitás a sikere kulcsa. Családi és pénzügyei zökkenőmentesen működnek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók jelzése szerint most magához vonzhat egy szilárd értékrendű, nagy bölcsességű idősebb személyt. A korkülönbség miatt ne szaladjon el, ez a kapcsolat minőségi időt, értékes pillanatokat csempész az ön életébe.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az ön második sorsterületén halad át. Lehetséges, hogy némi konfrontációban lesz része, partnerével vagy üzlettársával nem értenek egyet a közös kassza kezelését illetően. A most kezdett vállalkozások némiképp kiigazításra szorulnak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az ön jegyében szembenállást alkot a hetedik sorsterületen álló Uránusszal, ön nem fér a bőrébe, és mindenáron vitát provokál. Na de partnere sem tartja féken a nyelvét, így persze az eredmény kiszámítható. Ön pedig ajtót feltépve elviharzik otthonról. Ez nem egy felnőtt magatartásra vall. Elektromos készülékek meghibásodása is lehetséges a mai napon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold-Uránusz oppozíció az ön hatodik és tizenkettedik sorsterületét érinti, ezért előfordulhat idegrendszert érintő egészségügyi probléma. Idegessé és feszültté válhat, ha bárki most önt korlátozni merészeli. Kapcsolatai megnehezülnek és vitákkal terheltek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold Nap szextillel az ön tizenegyedik sorsterületét látogatja meg, ma önnek sikeres együttműködése lehet másokkal, és úgy érzi, harmóniában van az élettel. Közös munkákból ma könnyedén hasznot húzhat mindkét fél, eredményes napot zárhat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold-Uránusz oppozíció ma nagy hatást gyakorol önre, mindennek ellenszegül és mindenkivel szemben lázad. Ideges és érzelmileg megrázó lépésekre szánhatja el magát, ezért jobb, ha ma nem hoz végleges döntéseket kapcsolati kérdésekben.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön felismeri azt, hogy emberi kapcsolatok nélkül nem tud jól működni, és halandó is tenni érte, hogy működő képesek legyenek kötelékei. A Hold segítségével, ezt most ösztönösen oldja meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: