2019-08-06 05:09:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Csak úgy vonzza az ellenkező neműek tekintetét

Napi horoszkóp augusztus 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma szívesen flörtöl, kimondottan játékos kedvében van a szerelmi ügyeket illetően. Ösztönösen tudja, mit kell azért tenni, hogy az összes szem önre meredjen.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A szerelem és az otthon területe kerül ma a középpontba. Ha nem él együtt a párjával, ma akkor is szóba kerülhet az összeköltözés. Újdonsült szerelmét is meghívhatja a lakásába, remekül sikerül az este.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz ma az ön harmadik sorsterületén vonul át, az emberek, akikkel kapcsolatba kerül, szeretnének egy kis intimitást is vinni a beszélgetésükbe. Lehet, hogy egy rövid utazás során belebotlik valakibe és nagy élvezetet talál a csevejben, és el is határozzák, hogy tartani fogják a kapcsolatot.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma szereti magát esztétikus tárgyakkal körbevenni. Lehet, hogy ellátogat egy közeli bolhapiacra és olyan tárgyat vesz magának, akinek az árus nem tudja az értékét, de ön igen, és boldogan rohan haza a fillérekért megvásárolt értékkel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz az ön első sorsterületén vonul át, sok más égitesttel együtt. Ma nem fog otthon ücsörögni, társaságban tölti a napot. Csak úgy vonzza az ellenkező neműek tekintetét, lehet egy új szerelem is elkezdődhet ma.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön most nem szeretne társaságban lenni, ha mégis így adódna, akkor menekül haza... Nem alkalmas a mai nap fontosabb megbeszélésekre sem, most nehezen találja a közös hullámhosszot másokkal.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma jó eséllyel találkozhat valakivel egy közös baráton keresztül, később még együtt dolgozhatnak egy munkahelyen, vagy más módon lesz jelen az életében az illető. Egy új szerelem is kezdetét veheti a mai napon!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma találkozhat valakivel a munkája kapcsán, aki nagyon sikeres, vagy lehet, hogy épp az ön egykori főnöke. Vonzalmat érezhet az illető iránt, bár kérdés, foglalt-e a másik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz az ön kilencedik sorsterületén vonul át és együttáll a Nappal. Újból utazást jeleznek a csillagok, vagy arra is utalhatnak, hogy egy külföldi személlyel kerül közelebbi kapcsolatba.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma egy olyan személyt vonz be az életébe, aki nagyon titokzatos, és mélyen megérintheti önt az első beszélgetésük. Ön azon van, hogy ez a kapcsolat kialakulhasson, egyre fokozódnak az érzései az illető irányába – valószínűleg így is lesz, a Vénusz helyzete erre utal.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma ön könnyelműen elkötelezheti magát valaki mellett, és az átlagnál nagyobb kompromisszumra is hajlandó. Lehet, hogy az illetővel egy kiállításon, színházban, vagy koncerten ismerkedik meg, mindenesetre egészen más típusú ember, mint eddigi partnerei.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma találkozhat a munkahelyén valakivel, akivel az első pillanattól remekül megértik egymást. A megjelenése is nagyon vonzó az ön számára!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: