2013-09-24 10:16:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Bizonytalannak érzi életét

Napi horoszkóp szeptember 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy most kezdődő új kapcsolat magas hőfokon éghet, de mégis szalmalángnak bizonyulhat. Az ismeretlen felfedezése azonban csak akkor javasolt, ha nincsenek hosszabb távú tervei. Nehogy megégesse magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Legyen türelmesebb: a túl gyors döntéseket nagyon megbánhatja a mai napon. Ma inkább csak álljon meg a kérdésfeltevéseknél. A válaszok keresésében kérje ki egy barátja vagy ismerőse tanácsát. De leginkább a társáét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Rutinosan végzi a munkáját: pontos, és hihetetlenül termékeny, de ez még nem az, amit igazi alkotásnak vél. Na persze, ezt lehet, hogy nem a munkahelyén kellene megvalósítania. Ne feledkezzen meg egy régi ígéretéről!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A kedvesével nagyon harmonikus a kapcsolata, igazán mély érzelmi szálak fűzik önöket egymáshoz. De a baráti kapcsolataikat az utóbbi időben nagyon elhanyagolták. Így pedig, bármennyire is szereti egymást, unalmassá válhat az életük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Bizonytalannak érzi az életét, mert valamilyen életterületen nem válthatta be a reményeit. Ha azonban legalább két-három másik területen azt érzi, hogy jól teljesít, akkor már nincs oka a kesergésre. Nem mehet minden egyszerre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az elmúlt időszakot nagyon kritikusnak élte meg a munkahelyén. Lassan csitulnak az indulatok, és az is kiderülhet, hogy a pletykások feketébbre festették a helyzetet a valóságosnál. Pedig a pánikkeltéssel jobb lenne csínján bánni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre határt kellene szabnia magának a költekezésben. Azzal sem takarózhat, hogy szükségszerűek ezek a befektetések, vagy, hogy mindent a családjára költ. Ha magába néz, el kell ismernie, hogy kissé önzővé vált.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Át kellene gondolnia a pénzügyei alakulását. A mai napon sor kerülhet valamiféle szerződéskötésre. Legyen nagyon figyelmes, különösen, ami az apróbetűs részleteket illeti. Ne tápláljon irreális elképzeléseket! És főleg, ne higgyen annak, aki csak jót ígér!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A bölcsek kövét keresné, de nem jut el semeddig sem, csak ha a saját útját járja. Ha mindig csak másoktól vár mindenben útmutatást, akkor csak másolóvá válhat. Az önismeret persze mindig az első lépés. Keressen fel egy asztrológust!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Anyagilag talán leszállóágba került, mintha nem látná a kiutat. Persze a pénzügyi válság soha nem jár magában, másféle válságot is takar. Talán így akarja a sorsa végre arra az útra terelni, ami önmagához, életcéljához is közelebb viszi.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A szavakkal éppúgy teremthet, mint ahogyan rombolhat is. Vigyázzon, miként fogalmaz, mert feleslegesen bánthat meg másokat. Ha jól bánik azokkal, akik körülveszik, a jósága visszafordul, önre is hat. Minek döngetné a fát maga alatt?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma egy különös kényszert érezhet arra, hogy mindent rendbe tegyen maga körül. Pedig ez a fajta mánia önt eddig elkerülte. A rendrakás valami másra is jó: egy csomó mindentől megszabadulhat, ami felesleges kacat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: