2017-04-11 07:20:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Bizonytalannak érzi az életét

Napi horoszkóp április 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, a Merkúr hátráló mozgásba kezdett. Sajnos szinte egész nap kimerültnek érzi magát. Bárhova lép, problémákba botlik. Nagyon oda kellene figyelnie a részletekre, nehogy hibázzon. Este mindenképpen tervezzen legalább egy órás sétát, hogy kitisztuljanak a gondolatai.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sajnos a bolygók ma nem segítik az előrejutásban. Nagy zűrre sem kell számítania, de azért ma minden egy kicsit nehezebben megy, mint egyébként. A szerelmi esélyei viszont megnőnek most, úgyhogy ha ön egyedülálló, akkor érdemes ismerkednie, flörtölnie.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A pénzügyi problémák okoznak önnek fejtörést. Van egy jó mondás: nincs az a sok, amit el ne lehetne költeni, és nincs az a kevés, amit be ne lehetne osztani… Próbáljon meg spórolni, húzza egy kicsit szorosabbra a nadrágszíjat, akkor átvészelheti ezt az időszakot!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Úgy gondolja talán, hogy ha hallgatnának önre a rokonai, vagy a barátai, akkor jobban járnának. Sajnos van, aki csak utólag tudja majd belátni az ön igazságát. Azért ne fossza meg őt a jó tanácsoktól, de ne is haragudjon rá, ha nem tartja be. Legyen türelmes!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bizonytalannak érzi az életét, mert valamilyen életterületen nem válthatta be a reményeit. Ha azonban legalább két-három másik területen azt érzi, hogy jól teljesít, akkor már nincs oka a kesergésre. Nem mehet minden egyszerre…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Hirtelen olyan dolgok nyitjára ébred rá, ami eddig eszébe sem jutott volna. Végre lesz valami, amit sikeresen le tud zárni, így már nem is érzi annyira bosszantónak a mai nap történéseit…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A kedvesével nagyon harmonikus a kapcsolata, igazán mély érzelmi szálak fűzik önöket egymáshoz. De a baráti kapcsolataikat az utóbbi időben nagyon elhanyagolták. Így pedig, bármennyire is szeretik egymást, unalmassá válhat az életük. A Hold a Mérleg jegyében jár, ez kedvez minden társasági programnak!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szüksége lesz tapasztalataira és mély emberismeretére. Legyen nagyon óvatos a tárgyalásokon, vagy a beszélgetések során, mert könnyen megsértheti a partnerei érzékenységét. Figyeljen az apró jelekre, a testbeszédre is, mert ezek most többet árulnak el a kimondott szavaknál!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Remek lehetőségei adódnak ma, csak ne legyen rest rá lépni az új utakra, amikhez a sors vezeti el. Lehet, hogy most plusz munkát és erőfeszítést igényel öntől némelyik, de a siker sem marad el!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó áll a Bak jegyének közepén, több bolygó is támadja. Nehezen viseli, hogy folyton megzavarják. Ma nagyon össze kell szednie magát, hogy bírja a tempót és az újabb és újabb nehézségeket. Azért vigyázzon, ne feszítse túl a húrt, és este időben menjen lefeküdni!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold még a Mérleg jegyében jár, ám az Uránusz a 3. sorsterületről támadja. Ez azt jelenti, hogy az ön rokonsága és a párja családtagjai között adódhat egy éles konfliktushelyzet. A legjobb, amit tehet, ha kimarad a vitából. Különben a végén még önt teszik felelőssé…

Halak: II. 19. - III. 20.
A féltékenység rossz tanácsadó: ne hallgasson a rosszindulatú pletykákra. A kedvesét is kikészíti azzal, ha örökösen vádaskodik. Inkább tűnjék naivnak, mintsem zsarnokinak… Szerencsére a Vénusz az ön jegyében áll, és segít elsimítani a problémákat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: