2020-03-21 07:57:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Beszéljen nyíltan és őszintén!

Napi horoszkóp március 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Energiáit most be tudja osztani, ellenőrzés alatt tudja tartani, képes az elhúzódó, pontos, türelmes munkavégzésre fizikai vagy szellemi téren.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Beszélgetések során legyen fokozottan óvatos, mert egy féltve őrzött titok váratlanul napvilágra kerülhet, vagy egy meggondolatlan kijelentéssel megbánthatja, akit nem akart.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A megszokottnál szellemileg frissebb és éberebb. Mindent érdekesnek és izgalmasnak talál. Intuíciója kiválóan működik, remek alkalom, hogy megbirkózzon olyan problémákkal, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars átvonulása a hetedik sorsterületen rivalizálást hozhat a partnerével, vagy a közeli kapcsolataiban bárkivel. Próbáljon meg egyezségre jutni, szüksége van az együttműködésre, nagyobb eredményeket érhetnek el együtt, mint egyénként.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha nem beszélnek róla, a gondok akkor is megvannak. Tegye világossá partnere számára, hogy manipulációval nem érhet célt, tehát fölösleges próbálkoznia vele. Beszéljen ön is nyíltan és őszintén!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A szerelmi kapcsolat, melyben jelenleg benne lehet, igen jótékonyan hat önre. Nem kell megjátszania magát, így partnerével sokatmondó és ígéretes viszonyba kerülhetnek. Kapcsolatai másokkal is javulhatnak, különösen gyermekeivel vagy szeretteivel.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Vannak még keményfejű emberek, nem is messze öntől... Ne feledje, ez most a diplomácia időszaka. Szavakkal és tettekkel egyaránt legyen óvatos, nehogy túl élesen fogalmazzon.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Vannak még keményfejű emberek, nem is messze öntől... Ne feledje, ez most a diplomácia időszaka. Szavakkal és tettekkel egyaránt legyen óvatos, nehogy túl élesen fogalmazzon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars-Jupiter fényszögéből annyi energiát nyer, hogy alig bír magával. Ezt levezetheti otthon végzett fizikai munkával, talán kertészkedéssel vagy valamilyen sport tevékenységgel. A ruhás szekrények átrendezésével előkerülnek olyan darabok, amikre már nem is emlékezett.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Számos stresszhelyzetet és feszültséget tartogat a mai nap. Jó előre készüljön fel, és próbáljon meg egy egészségesebb mindennapi rutint kialakítani az életében. Új ötletei vannak, amelyekkel rendbe teheti magánéletét.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Sok bosszankodással indul a hétvége, talán egy családtagjával nem jutnak dűlőre egy fontos kérdésben. Párjával hűséges és odaadó, amit ő nagyra is értékel, romantikus estét tölthetnek együtt.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy álmatlan éjszaka után hamar kiderül, hogy három ember helyett dolgozik. Gyereke helyett se csinálja meg a házi feladatot, inkább vezesse rá a megoldásra. Igaz, ehhez több türelemre és időre van szüksége.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: