2019-08-27 04:54:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Belekezdhet egy új vállalkozásba is, melynek a sikere garantált

Napi horoszkóp augusztus 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az Uránusz az ön második sorsterületén halad át a Marstól egy trigonnal fényszögelve, az értékrendje megváltozik, valamilyen új módját keresi anyagi forrásának megszilárdítására. Hajlandó némi kockázatot is bevállalni, például új technológiák bevezetésével.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz az Uránusztól fényszögelve bizonyos fokú változást követel öntől, például változtat az öltözködésén, vagy a frizuráján. Nagy sikert arat ezzel, és nem csak a párjánál!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr a harmadik sorsterületén vonul át, ez egy nagyon kívánatos elhelyezkedés, mert előnyös hatással van a gondolkodásra. Ön ma nyilvánosan is felszólalhat egy ügyben, vagy értékes információkat hall másoktól.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön első sorsterületén tartózkodik, közben szembenállást alkot a Szaturnusszal, ez egy kétes áldás, mert ugyan a partnerével közelebb hozza önöket egymáshoz, de ma nem a vidámságon van a hangsúly, hanem a komoly dolgokon.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap konjunkcióba került a Marssal, regenerációs képessége ma hatalmas, készen áll arra, hogy megnyerjen ma egy versenyt bármilyen téren. Nagy bátorsága és önbizalma van, belekezdhet egy új vállalkozásba is, melynek a sikere garantált.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön első sorsterületén halad át a Nap-Mars konjunkció, ön most nagyon ambiciózus, és nem lesz félénk, hogy megvalósítsa elképzeléseit. Belekezdhet egy új vállalkozásba, amely magába foglal egy bizonyos szintű pénzügyi kockázatot, élvezni fogja merész és diadalmas tevékenységeit.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold-Szaturnusz szembenállása most nem hozza önt könnyű helyzetbe, rengeteget dolgozik és családja igen elégedetlen önnel emiatt. Ajánlatos lenne megteremteni a megfelelő egyensúlyt a magánélete és a hivatása között.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön uralkodó planétája a Plútó szembenállást képez a Holddal, konfliktusok támadhatnak közeli hozzátartozói és ön között, általában az eddig szőnyeg alatt tartott problémák kerülnek felszínre, később, miután lehiggadt rengeteget tanulhat önmagáról. Természetesen ne hozzon semmilyen lényeges döntést ma.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az ön nyolcadik sorsterületén vonul át és közben egy szembenállást képez a Plútóval, ez könnyen eredményezhet nézeteltérést ön és üzlettársa között a közösen kezelt pénzügyek területén, nem biztos, hogy célravezető ez a magatartás.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold-Szaturnusz szembenállás az ön párkapcsolatokért felelős életterületét érinti, valószínűleg ma egy régóta esedékes ingatlankérdést kellene megbeszélnie partnerével, amiben nem igazán tudnak közös nevezőre jutni, jegeljék egy kicsit még a témát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

 

A Hold az ön hatodik sorsterületén vonul át, közben szembenállást alkot a Plútóval, lehetséges némi egészségügyi probléma, nem túl nagy jelentőséggel, de annyira mindenképpen, hogy önt most foglalkoztassa az életmódváltás.


Halak: II. 19. - III. 20.

Három égitest - együttállásban az ön párkapcsolatért felelős sorsterületén -, biztosítja önnek, hogy partnerével a lehető legnagyobb egyetértésben legyenek. Este egy különleges rendezvényen vehetnek részt, amely mindkettőjüknek hatalmas élményt jelent.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: