2015-05-17 21:02:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Bátraké a szerencse

Napi horoszkóp május 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz a lehető legjobb fényszöget kapja a Jupitertől. A bolygó erőt és nyugalmat ad, biztos pozícióba helyezi és nagy dolgokra teszi képessé önt. Valamit el kell mozdítania a helyéről, és új, végleges formába kell rendeznie. A dolog mindenképpen magánjellegű, és nem mindennapi.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Reggel hat órakor a Nap és a Hold is a Bika jegyében áll, méghozzá ugyanazon a fokon. Most igazán érezheti, milyen szép az élet! Legyen a mai napja a sorsfordító terveké, a nagy beruházásoké, és tegye próbára a szerencséjét is.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy kollégája sehogy sem akarja megérteni az ön gondolatait, önnek pedig sem türelme, sem kedve nem lesz ahhoz, hogy meggyőzze őt, inkább magában fog morgolódni. Koncentráljon az esti találkozóra, ez döntő jelentőségű lehet a jövője szempontjából.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz és a Plútó szembenállása komoly elégedetlenséget válthat ki akár másokkal, akár önmagával szemben is. Ne legyen olyan szigorú önmagával, mert most úgyis képtelen tárgyilagos lenni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bátraké a szerencse, az Oroszlánoknak pedig a Jupiter hatására bőven kijut ebből. Kit Ámor nyila talál el, ki a munkahelyén érhet el sikert. Ma jókor lesz jó helyen, és bízhat a megérzéseiben.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy régi ismerőse furcsa kéréssel áll elő, de a régmúlt időkre tekintettel megérdemelné, hogy segítsen neki. Ha együtt töltik a napot, és felidézik az együtt megélt kalandokat, az felébresztheti önben a régi, vidámabb énjét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az ön horoszkópjának legmagasabb pontján áll. Ma sikerül rendeznie a pénzügyeit, és rengeteg új ötlet jut eszébe, melyeket sikeresen meg is tud valósítani - használja hát ki a nap minden percét!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz hátrafelé halad, és ez érinti az ön párkapcsolatát is. Igyekezzen féken tartani féltékenységi rohamait. Most inkább adjon kitérő választ ahelyett, hogy szakítana. Kerülje a szerencsejátékokat!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez a nap csendesnek ígérkezik, a csillagok nem jeleznek konfliktusokat. Nézzen körül a háza táján, és ahol szükséges, végezze el a javításokat. Ellenőrizze a csekkeket, és fizesse be azokat, melyek még hátra vannak. Az evésben legyen mértékletes.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Bak jegyében tartózkodó Plútó szemben áll a Holddal. Elejét kell venni minden félreértésnek, tisztázza azonnal a problémákat, még mielőtt elfajulnának. Ellenőrizze a könyvelését, és rendezze időben a tartozásait.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma nem volt könnyű elhagynia az ágyat és a családi fészket. Szerencsére hamar le fog telni a munkaidő. Siessen haza, hogy ott folytathassa a pihenést, ahol abbahagyta!

Halak: II. 19. - III. 20.
Zárkózott, visszavonulásra hajlamos természete gátolhatja abban, hogy alaposan megismerje jelenlegi partnerét. Próbáljon mégis erőfeszítéseket tenni ezért!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: