2019-04-15 05:42:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Az őszinteség a legjobb belépő a sikerhez!

Napi horoszkóp április 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold belépett az ön hatodik sorsterületére. Önnek éltető eleme a zajos, mozgalmas munkahely, és maga az ambíció ugyanolyan fontos önnek, mint az eredmény, és amint elérte célját, rögtön megkérdezi: „Mi legyen a következő?” Kifejezetten jó üzletember: ha a merészsége megfontoltsággal párosul, akkor ma nagyon sikeres napja lehet.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön ötödik sorsterületén tartózkodik, most egyszerre több irányba húz a szíve, nem tudja, hogy szerelmével töltsön időt, vagy a szüleivel, a kötelességei szétcincálhatják. Tudatában van annak, hogy erőfeszítéseket kell tennie, hogy mindkét területet összehangolja.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr még mindig a Halak jegyében tartózkodik, ezért gondolkodása csapongó. Gondot okoz önnek a konstruktív és gyakorlatias gondolkodás elsajátítása, erre azonban ma nincs is szüksége, mivel erőteljes megérzései be is igazolódnak.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája a Hold kellemes fényszöget alkot az Uránusszal. Kedve támad új célkitűzések és új irányvonalak keresztülvitelére, ehhez azonban át kell vennie a vezető szerepet. Győződjön meg arról, hogy van-e elég tartalék energiája.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap, az ön uralkodó planétája a karrier sorsterületén halad át, ezáltal ön valamilyen szinten a rivalda fénybe kerülhet a foglalkozása kapcsán. Kétségtelen, hogy jól alakulnak a dolgai. Az őszinteség a legjobb belépő a sikerhez!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold belépett az ön napjegyébe. Ön ma beszéddel leplezi az idegeskedését vagy a nyugtalanságát. Az sem lehetetlen, hogy mivel ön szeret pletykálni, egész nap a telefonvonal végén csüng.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap az ön hetedik sorsterületén tartózkodik. Ma nagyon harmonikusan alakul a többi emberhez fűződő viszonya, ez önt is megnyugtatja, hiszen rázós napok vannak ön mögött. Jól esik már egy kicsit békére találni.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az önt uraló Plútó ma egy pontos fényszöget zár be a Vénusszal. Mindenféle kapcsolata "hőfoka" megnő ilyenkor, ez a felfokozottság jelentkezhet a munkájában is és a szerelmi életében is. Energiáit csúcsra járatja a mai nap folyamán.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön uralkodó planétája, a Jupiter megkezdte a hátráló mozgását, ez egy kicsit önt is elbizonytalanítja, kikezdi az optimizmusát. A látszat megóvása érdekében képes cselekedeteit megideologizálni.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önnek fontos, hogy elismerjék a munkáját. Sikerének záloga a biztonságra törekvés. A mai napot arany betűkkel írhatja be a naptárába.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A ma kezdődő kapcsolata soha eddig nem tapasztalt izgalmakat és érzelmi élményeket nyújthat, történhet valami, ami új megvilágításba helyezi a szerelemhez való hozzáállását.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön még mindig a Vénusz hatása alatt áll, ezért hangulatai erősen befolyásolják. Elkezdhet ma valamely művészettel kapcsolatos tanfolyamot, amelyben kifejeződhet az érzelemvilágának túlcsordultsága.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: