2015-04-24 01:12:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Az anyagiak okozhatnak gondot

Napi horoszkóp április 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars együtt áll a Merkúrral a Bika jegyében. Nincs kibékülve önmagával. Egy váratlan esemény annyira felzaklatja, hogy nehezen figyel a munkájára. Próbáljon meg a jó dolgokra koncentrálni, a felesleges idegeskedéssel úgysem old meg semmit! Tervezzen olyan programot a hét végére, amitől igazán ki tud kapcsolódni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Három bolygó is áll a Bika jegyében: a Nap, a Mars és a Merkúr. Segítenek megvalósítani az elképzeléseit, melyekért talán még némi többletpénzt is kaphat. A kedvese már megbánta a tegnap történteket, ön is tegyen úgy, mintha mi sem történt volna.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr együtt áll a Marssal. Itt az ideje, hogy változtasson az életmódján. Új, egészségtudatos szokásokat kellene kialakítania, a régiekkel pedig le kellene számolnia: hagyjon fel a dohányzással, a túl sok hús fogyasztásával, és kezdjen el sportolni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll, szemben a Plútóval. Valószínűleg kipihentnek érzi magát: szüksége is lesz az energiáira, mert ma gyorsan és okosan kell döntenie a vitás kérdésekben, főleg a családi ügyekben. Elképzelhető, hogy megismerkedik valakivel, vagy egy ismerőse iránt lobban lángra, de vigyázzon, ez a románc veszélyes is lehet!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap kedvezőtlenül kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Ebben az időszakban elsősorban az anyagiak okozhatnak gondot önnek. Az a legfontosabb, hogy képes legyen higgadtan cselekedni! Csak úgy lendíthet a pénzügyein, ha hajlandó kockáztatni. Mielőtt bármibe befektetne, kérje szakember tanácsát, és ha már döntött, akkor tartson ki a célja mellett.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr már lassan távolodik a Marstól. Mivel ön sokat és szorgalmasan dolgozik, elismerésben részesül a munkahelyén - ne csodálkozzon viszont, ha van, akit iriggyé tesz a sikere... Komolyabb pénzjutalmat is kaphat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz még mindig a Plútó "fogságában" áll, ami kedvezőtlen hatással bír. Ettől függetlenül rendben mennek az ügyei, jók a családi körülményei, nincs tartozása, sőt még félretenni is tud. Úgyhogy örüljön a nyugalomnak, és szakítson időt a pihenésre!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az Ön uralkodó bolygója, a Plútó kedvezőtlenül kapcsolódik a Vénuszhoz. Ne kísértse a sorsot, ne próbálkozzon szerencsejátékokkal, mert most könnyen veszíthet. Nyugodjon meg, anyagi ügyei rövidesen rendeződni fognak.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter az Oroszlán jegyében áll. Következetessége és kitartása könnyen fajulhat makacssággá. Lássa be, ha tévedett! Környezete hálás lesz ezért, ön pedig rengeteg energiát takaríthat meg azzal, ha nem bocsátkozik idegőrlő vitákba.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az Uránusz a családot jelző területen áll. A szeretteivel ünnepelni készülnek, segítse a többieket ötleteivel. Jóhiszeműsége ellenére is belekeveredhet valamilyen pletykába. Ezzel vigyázzon, vonja ki magát a rosszindulatú beszélgetésből! Végül ugyanis ön kerülhet bajba...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Jupiter szembenállása nehézségeket okoz. Felkészültségével és eszével irigységet ébreszt a felettesében, valószínűleg ön megold egy olyan problémát, amibe neki beletört a bicskája...Őrizze meg hidegvérét, mert nehéz feladat lesz elfogadtatni az igazát!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptun kedvezően kapcsolódik a Holdhoz. Ma a jobbik énje kerekedik felül, nem hagyja, hogy kicsússzon a lába alól a talaj. A töprengés és álmodozás helyett kemény munkába kezd, aminek meg is lesz az eredménye.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: