2019-03-02 06:03:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Apró bosszúságokkal kezdődik a nap

Napi horoszkóp március 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bak jegyében marad. Háztartási tennivalóit és a bevásárlást gyorsan elintézi. Nemigen van kedve nagyobb dolgokra vállalkozni. Csak délután felé fog javulni a helyzet. Talán elmehetne egy művészeti kiállításra. Este kedve van szórakozni, semmi sem tarthatja ettől vissza.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szombaton a Bak jegyében álló Holddal a barátság témája nagyon fontossá válik. Ma újra kapcsolatban kerül valakivel a múltból, egy emberrel egy korábbi időből, és ez nem véletlen. Sok a mondanivalójuk egymás számára, ami a további útjukat érinti.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sikeresen oldotta meg heti feladatait. Azonban legyen tekintettel a naptárra és az időjárás szeszélyeire. Egészségi állapota romolhat, de az is megeshet, hogy anyagi gondjai lesznek. Magára vessen, ha nem képes uralkodni nyomott hangulatán. Észrevehetné, hogy máris kínálkozik lehetőség a kilábalásra.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A holdállás kedvezően hat önre, jól halad előre, az ajtók nyitva állnak ön előtt, mindenütt szívesen fogadják. Ma gondoskodjon mindarról, amihez az utolsó napokban nem volt elegendő ideje. Most megvan önben a kellő fegyelem, és sikerül feldolgoznia a lemaradását.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Apró bosszúságokkal kezdődik a nap. Lehet, hogy nem indul be az autója, elromlik egy háztartási gépe vagy más baleset éri. Ki kell bírnia, mert holnaptól már más szelek fújnak...

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szombaton gyorsan elintézi a hétvégi bevásárlást, és elég ideje marad, hogy kedvesével vagy barátaival csináljon valami jó programot. Ma rugalmasságát is bizonyíthatja.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Bak-Hold egy kicsit elvesz a lendületéből. Családjában adódhat egy kisebb probléma, és dolgoznia kell azon, hogy minden visszakerüljön a rendes kerékvágásba. Ezt taktikus lépéseivel sikerül is elérnie, ami megkönnyebbülést jelent mindenkinek.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Örömteli hétvégére számíthat. Ha van párja, akkor rendezzenek egy boldog hétvégi programot. Ha még nem foglalt a szíve, találkozhat egy figyelemre méltó személlyel. A lehetőséget ne szalassza el!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szombaton senkit sem kellene provokálnia. A Hold a Bak jegyében ugyanis sokakat túlérzékennyé tesz. Önt, mint tűz elemű jegy szülöttét ez nagyon idegesíti. Nem szereti a komplikált embereket a környezetében. Állandóan sopánkodó emberekkel találkozik, akiket elég nehezen tud megnyugtatni.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon érzékeny, és ösztöneit a Nap helyzet még intenzívebbé teszi. Egy döntésével, amit most kell meghoznia, megtalálja a helyes utat. Ha módja van rá, kényeztettesse el magát egy wellnesshotelben. Egy nap fürdőzés, szauna, egy masszázs tökéletesen regenerálja testét-lelkét.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az otthon körüli munkák végeztével menjen el bevásárlókörútra. Lepje meg magát szép, divatos holmikkal, és emiatt ne legyen lelkifurdalása. Önbizalma megnő, közérzete pedig kiváló lesz.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Szépítse ki otthonát, alakítsa át lakása stílusát, tegyen a vázákba szép virágot. Vigyen több színt mindennapjaiba. Utána lazítson, pihenjen, és fogadja vendégül szeretteit vagy barátait.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: