2014-12-30 08:56:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Aktív napra számíthat

Napi horoszkóp december 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha ma bevásárlókörútra indul, gondoljon már a szilveszteri és újévi előkészületekre is. Írjon listát arról, hogy pontosan mit akar, és ne adjon ki több pénzt annál, mint amennyi szükséges. Ma a háztartási teendőkkel is könnyen boldogulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha ma dolgoznia kell, a Bika jegyében álló Hold segíteni fogja a kötelessége teljesítésében, de mégis jobb lenne, ha a szilveszteri előkészületekkel foglalkozhatna. A Vénusz segíti, hogy végiggondolja: mi az, amin a szerelmi életében javítania kellene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az asztrológia szerint két teljesen különböző hatást hozhatnak a mai bolygóállások. Azok, akik nyitottak és figyelmesek, valóságos kinyilatkoztatásokkal számolhatnak. Aki azonban felületesen és öntudatlanul él, az zavarosnak fogja találni a mai napot.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

„Energetikai szélcsend” – így foglalhatjuk össze a mai napot. Most nem tanácsos tárgyalásokat folytatni vagy fontos döntéseket hozni, az időszak azonban kedvez a kreativitásnak és az alkotásnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Aktív napra számíthat, különösen dél körül érzi úgy, hogy semmi sem megy elég gyorsan, és a gázra kell lépnie. Ügyeljen rá, hogy ne kövessen el hibákat a fokozott tempó miatt, és ne vívja ki ezzel mások haragját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A hét egyik legjobb napjára számíthat, a Hold a Bika jegyéből friss lendülettel látja el. A Vénusz tegnap jegyet váltott, és már a Bikából sugározza energiáját. A hűség most fontosabb, mint bármikor.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A délelőtt remekül telik majd. A Szaturnusz azt jelzi, hogy délután az önálló kezdeményezések megbuknak, és a nagyobb vásárlások is rosszul sülnek el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A magánélete kerül ma az érdeklődése középpontjába. Ezt a napot szívesen tölti el odahaza (reméljük, szabadságon van), nincs szüksége semmilyen programra. Este a Plútó felébreszti a szenvedélyes oldalát, és teljes szívvel vesz részt mindenben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma napirendre kerülhetnek a nagy, tisztázó beszélgetések a családtagjaival, erre azonban még nap közben kerítsenek sort, az este nem kedvez a mély diskurzusoknak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy Vénusz-Merkúr együttállás kellemes hatását élvezheti, ami azt jelzi, hogy a csillagok oltalma alatt áll. Örömmel segít, ahol csak tud, és ezért sokan hálásak lesznek. Este fellelkesíti majd egy ügy, és azonnal csatlakozik is a mozgalomhoz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ez a nap különlegesnek ígérkezik, mert a Hold egyik égitesttel sem vesz fel kapcsolatot. Ez ritka jelenség, és azt jelenti, hogy az élete egyenes vonalon halad. Ma megkísérelhet elérni egy célt, amit már régen kitűzött magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Pénzügyeknél ma egy kicsit jobban figyeljen oda, nehogy lépre csalják. A Vénusz a Bak jegyében jár, remélhetőleg jó irányban változtatja meg a szerelmi életét.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: