2019-02-11 05:55:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Adjon esélyt a boldogságnak

Napi horoszkóp feburár 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars együtt áll az Uránusszal. Ez jó nap arra, hogy átvizsgálja, és ha szükséges, korrigálja a munkájában, amit kell. Lehet, hogy össze kell vitatkoznia valakivel, végtelen hosszú vitára kerülhet sor. Pénz dolgában is figyeljen oda, mert veszteség érheti.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön jegyében van. Bárkit az ujja köré csavarhatna, de ön csak egyvalakihez vonzódik. Az illető is érdeklődik ön iránt, és csak kevés választja el önöket attól, hogy összejöjjenek.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kitartó munkájának hamarosan meglesz az eredménye. Jó esélye lesz arra, hogy visszavegyen a tempóból, és egy kicsit hátradőlhessen.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars együtt áll az Uránusszal. Lehetőséget kap arra, hogy bizonyítsa képességeit. A későbbiek folyamán ebből haszna származik. Energiája megnő, képes lesz felülkerekedni korábbi gyengeségein.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Találkozik egy régi ismerősével, aki együttműködést ajánl. Az együtt töltött idő és a közös cél nagyon közel hozza önöket egymáshoz. Adjon esélyt a boldogságnak, amit már úgyis régóta vár.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók erős energiákat küldenek önnek, hogy érvényesülni tudjon olyan emberekkel szemben, akik mindig mindent jobban akarnak tudni. Délutánra szervezze a fontos találkozókat. Munka után térjen be egy könyvesboltba, találhat egy nagyon érdekes kötetet!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy nehéz helyzet magában hordozza a megoldást is. Pihenjen, relaxáljon egy kicsit, így rá fog jönni, mit kell tennie, hogy minden kielégítő véget érjen.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Száguldó starttal indíthatja ezt a hetet. A Hold a Bika jegyében áll, és sok energiával látja el önt. Meggyőző hatással lesz a többiekre. Könnyen teremt kapcsolatot, egyedül az otthoni dolgait tartja nehezen kézben. Este szép meglepetés érheti.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Valaki a családban adósságot halmozott fel, és önre hárul a feladat, hogy rendezze. Bízzon a helyzet szerencsés elintéződésében. Csak így sikerülhet.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma lehet, hogy kicsit elromlik a kedve. Egy kissé átadhatja magát ennek a világfájdalomnak... Délután hevesebbek lesznek a viták. Fogja kicsit vissza magát! Jól gondolja át azt is, hogy kivel köt közös pénzbefektetést. Újító célzatú ötletével sikert arat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Határozottan érvényesíteni akarja az érdekeit. Jól teszi, ha mindent elkövet, hogy elérje a célját. Higgyen önmagában, és abban, hogy teljesüljenek a kívánságai. És meglátja, a pozitív gondolkodás a pozitív energiákat vonzza majd az életébe.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A szerencsét hozó Jupiter kíséri önt a szerelem és az élet minden területén. A kedvesség és a diplomatikus viselkedés a célravezető. Mutasson többet az érzelmeiből! Kedvese újra közelebb szeretne kerülni önhöz, mindenekelőtt lelki szinten.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: