2017-05-16 07:27:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A szerencse ma elkerüli

Napi horoszkóp május 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold kedvezőtlen kapcsolatban van a Kos jegyében álló Uránusszal. Ez feszültséget kelthet önben, másrészről viszont segíti abban, hogy átértékelje a dolgokat. Vállalja fel a konfliktust a párkapcsolatában, mert most ez viszi előre, ez eredményezheti, hogy valami más, valami jobb legyen!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Új lehetőségekről ábrándozik, de ezek csak akkor válnak valósággá, ha tesz is értük valamit. Persze az ide-oda kapkodás már nem jó stratégia. Legyen végre egy célkitűzése, és ahhoz tartsa magát! Akkor az eredmény sem fog elmaradni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, sajnos kedvezőtlen helyzetben az ön jegyével. Összefuthat valakivel, akit a háta közepére sem kíván, az illető kimondottan rossz érzéseket kelt önben… Ne hagyja, hogy ez az érzése eluralja az egész napját!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Akkor érhet el látványos sikereket, ha okosan is tervez. Ha nemcsak a munkájára számít, de jó taktikai érzékkel teremt és épít kapcsolatokat, akkor hamarosan nagy pénz állhat a házhoz. Talán onnan is, ahonnan nem remélte.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A szerencse ma elkerüli, ezért ön is kerülje el a szerencsejátékokat. Ma minden hazardírozás balul üthet ki, legyen az lottó, rulett, vagy túlzott kockázatvállalás az üzleti életben. A szerelemben viszont az ég kegyeltje lehet ma este.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Jobban teszi, ha ma kitér az esetleges viták elől, és önmérsékletet tanúsít. Az ellenfele ma túl harapós, sokat árthatna önnek… Az esetleges egészségügyi panaszaira ma jó megoldást találhat, próbáljon ki egy új diétát, vagy változtasson a szokásain.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma nagyon erősek a megérzései, hallgasson rájuk. Egyszerűen meg fogja érezni, ki az, aki tényleg őszinte, és ki az, aki csak a kedvére akar tenni… Bizalmatlanságának köszönheti, hogy el tudja kerülni a csalódást – a szerelemben is!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Amit mostanában kezd el, az rövid időn belül nagyszerű eredményeket hozhat. A csillagok nemcsak az erőt, de a kitartást is jelzik ehhez. Egyet azonban nem szabad elfelednie: hagyjon magának mindig időt az álmodozásra!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az intuíciója önnek is felerősödik, most kiváló taktikai érzéssel igazodik el a munkahelyi szövevényes kapcsolatrendszerben. Legyen óvatos, mert ugyanakkor szétszórtabbá válhat, nehogy könnyelmű hibákat kövessen el.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Ez sok energiát kölcsönöz önnek, felkelti a becsvágyát, megélesíti a „látását”, és gyorsabban felfedezi azokat a lehetőségeket, amelyek sikereket ígérnek. Csodaszép találkozásokkal, és érdekes kapcsolatokkal ajándékozza meg ez a nap.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma kikívánkozik önből, amit eddig elhallgatott a társa elől. Szép polog az őszinteség, de nem mindegy, hogy milyen formában tálalja… Bánjon óvatosan a szavakkal!

Halak: II. 19. - III. 20.
Eseménydús nap elébe néz, észnél kell lennie! Több ügyei is fordulóponthoz érkezhet – vegye figyelembe a tényeket, nehogy a „falnak menjen” a nagy igyekezetben!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: