2017-07-12 07:11:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A szerelemben csalódásra is számíthat

Napi horoszkóp július 12-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Munkahelyi háborúskodások keserítik meg az életét, ráadásul a párkapcsolata sem felhőtlen mostanában. Többszörös válaszútra kerülhet, de semmiképp se döntsön ösztönösen, most hallgasson inkább a józanész szavára. Karrierje építéséhez keressen támogatókat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Nyugtalanság, félreértések és kisebb bosszúságok is előfordulhatnak ezen a napon. Fontos, hogy megbeszéléseire jól felkészülten érkezzen, mert csak így érhet el sikereket.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha továbbra is a halogatás taktikáját alkalmazza, a megoldatlan ügyek lassan megoldhatatlanná válnak. Egy baráti tanács, bár jó szándékú, de ha megfogadja feldúlhatja életét. Hallgasson inkább a párjára!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Változékony hangulatban van. Habár alapvetően szerencsésnek mondhatja magát, mégis rájön, ha a párkapcsolatában nincs rendben valami, akkor semmi sem működik igazán. Egy takarítás segíthet abban, hogy a gondolatait is letisztázza.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Vénusz az Ikrek jegyében áll. A szerelemben sok szép illúzióra de csalódásra is számítat. Ma egy szerencsés véletlennek köszönhetően végre célt érhet munka ügyben!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sikeres pénzügyi tranzakciót, vagy szerződéskötést bonyolíthat le a mai napon, ne halogassa a döntést! Némi kockázatot is vállalhat az üzleti életben. A szívügyekben viszont „menjen biztosra”, ne kockáztassa a meglévő kapcsolatát egy flört miatt!
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön jegyének uralkodó bolygója, a Vénusz az Ikrek jegyében jár. Minden könnyedebb és vidámabb lesz. Csupán anyagi ügyeit kell egy kicsit jobban kézben tartania, a magánéleti problémái maguktól elsimulnak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kitűnő állásajánlatot kaphat, amit nem szabad visszautasítania. Ha mégsem, akkor viszont önnek kell beszélnie a főnökével, hogy előmozdítsa karrierjét. Vegye kezébe sorsa irányítását, legyen bátorsága a kezdeményezéshez!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Párjával kemény vitái vannak, s bár nem úgy tűnik, de önön is múlik, ha nem enyhül a helyzet. Legjobb, ha most kerüli a kényes témákat, és inkább az élet örömeire koncentrál. Egy utazás nem várt kalandba keverheti.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A folytonos hadakozás felemészti erőit: Ha kicsit megnyugszik, és körülnéz, észreveheti, hogy többen vannak az önt támogatók, mint az ellenségek. A baráti vagy rokoni támogatás mint mindig, most is különösen jól jöhet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Tanuljon a hibáiból, és álljon készen bizonyos körülmények között még egy kísérletet tenni, és valamit jobban csinálni. A Mars közeledik az Uránusz kedvezőtlen fényszöge felé, ez elbizonytalanodáshoz vezethet… Ne engedje magát elbátortalanítani!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma sok mindent elérhet, de a sikerért alaposan meg kell dolgoznia! Egy baráti szó, vállveregetés a legjobbkor érkezik, és új erőre kap tőle.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: