2017-09-21 06:59:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A sport segít

Napi horoszkóp szeptember 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, szemben a Kos jegyével. A kapcsolatok kérdése kerül most az előtérbe. Ha most ismerkedik meg valakivel, legyen nagyon óvatos. Egy rossz szót se szóljon, mert az illető könnyen kiforgathatja a mondandóját.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Segít önnek abban, hogy előnyösebb oldaláról tudjon megmutatkozni. Kellemes lesz a napja, és a többiek szívesen lesznek az ön társaságában. Egy új ismeretsége váratlan előnyhöz juttathatja.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Végre lesz ideje egy kis lazításra, és arra is, hogy végiggondolja az elmúlt időszak történéseit. Talán látja azt is, hogy hol hibázott, ez pedig nagy segítségre lesz abban, hogy máskor elkerülje ezt a tévedést. A párkapcsolati konfliktusokat is tisztázhatja ma.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars és a Merkúr önt segíti. Lesz néhány remek ötlete, és energiája is a megvalósításhoz. Amibe ma belefog, azt a szerencse kíséri! Ha tovább szeretné képezni magát, nézzen körül a tanfolyamok között.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Bár kicsit szétszórt lehet, a meditáció és a sport segít önnek abban, hogy újból magára találjon! A párkapcsolata remekül alakul, fontos elhatározás előtt állnak a kedvesével.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha ma este találkozik valakivel, az nagy örömet szerez majd önnek, egy friss románcból mély szerelem alakulhat. A közvetlen környezetében azonban több bosszúság is adódhat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most nem szabad rendetlenséget hagynia maga körül, mert elveszhet egy fontos papírja. Igyekezzen teljesíteni mindent, amit lehet a munkahelyén is. Ön jó képességekkel van megáldva, igyekezzen segíteni másokon is – most lesz lehetősége erre!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Legyen óvatos, most olyan emberekkel hozhatja össze a sors, akikkel nem árt vigyáznia. Jól gondolja meg, kiben bízhat meg! Az üzleti életben viszont jó híreket kaphat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha megpróbál kiállni az érdekeiért, akkor jelentős ellenkezéssel találkozhat. Legyen hát ügyes, taktikus – kerülő úton most többet érhet el, mint nyílt állásfoglalással.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most egy kicsit szeretne elzárkózni az élet elől. Kár, mert van egy kedves ember a környezetében, aki többet szeretne öntől a barátságnál. Az is elképzelhető, hogy ma találkozik valakivel, aki illik önhöz, ám nem veszi észre, mert annyira befelé figyel… Legyen egy kicsit nyitottabb!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Találkozzon a barátaival. Váratlanul felmerülő probléma esetén próbálja meg észérvekkel meggyőzni a többieket. Alkalmas a mai nap arra is, hogy tisztázzon egy vitás kérdést. A Merkúr támogatja ezeket a mély beszélgetéseket.

Halak: II. 19. - III. 20.
Legyen óvatos, mert a Jupiter és a Hold a Mérleg jegyében áll, ez mértéktelenségre csábítja, könnyen megfeledkezhet magáról. Emiatt egy kellemetlen helyzetbe is belesodródhat, és a havi költségvetését is felboríthatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: