2017-09-18 18:42:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A pénzügyekben ma ne döntsön!

Napi horoszkóp szeptember 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ma nagyon hatékonyan építi, illetve használja fel a kapcsolatait. Egy ismerőse révén kedvező ajánlathoz juthat, talán egy jobb állást is találhat, vagy egy remek üzleti lehetőséget hall.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön nagyon rugalmas és nyitott tud lenni, különösen, ha tárgyalásról és eladásokról van szó. Ügyesen kezeli a pénzt és a javakat, de ne kísértse a szerencséjét. Sok lehetőséget kap, a végén önnek kell választania.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha tetszik önnek valaki, ma kellene színt vallania – most biztos, hogy kedvező fogadtatásra talál! A rokonságából valaki segítségért fordul önhöz. Legyen önzetlen, de azért maradjon az ésszerűség talaján...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Szűz jegyében álló Hold gyengíti önt. Egyébként is túlfeszítette a húrt az utóbbi időszakban, úgyhogy jó lenne, ha ma időt szánna önmagára is. Menjen sportolni, szaunázzon, vagy fürdőzzön.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Nyugodt, eseménytelen napra számíthat, végre fellélegezhet egy kicsit. Szánjon a párjára is több időt, szervezzenek valamilyen közös programot estére. A pénzügyekben ma ne döntsön!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez sok sikert ígér önnek. Ezen a napon anyagi helyzete váratlanul pozitív fordulatot vehet. Talán megkeresik egy új munkaajánlattal, vagy más módon segítenek a csillagok. Valami, vagy valaki jó ötletet adhat, figyeljen a sugallatokra! A szerencse önre vár!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nem akarja megbántani az embereket, ám néha elkerülhetetlen a konfliktus. Nem lehet mindig ön az, aki elviszi a balhét, aki mindent megcsinál, amiről mások nem gondoskodnak. Ma végre álljon ki végre magáért! Érdemes képviselni a véleményét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ez kicsit összezavarhatja a napi rendjét. Nem úgy történnek a dolgok, ahogyan eltervezte, de ha kellően rugalmas, és alkalmazkodik az új helyzetekhez, akkor végül elégedetten zárhatja a napot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A tettvágyát inkább fékeznie kellene egy kicsit, ne vegyen túl sok mindent a nyakába. Ma igaz a mondás, miszerint „hallgatni arany”. Jobb, ha kimarad a vitákból, konfliktusokból!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. Most kellő türelme lesz olyasmivel foglalkozni, amivel csak lassan, lépésről lépésre lehet haladni, és apró részletekbe menő, elmélyült odafigyelést igényel. Sok elismerésre számíthat, a karrierjében és a magánéletében egyaránt!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A bolygók váratlan érzelmi kitöréseket jeleznek. Talán egy régi kedves ismerőse bukkan fel, akivel a múltidézés mellett a jövőjét is áttervezheti. Mielőtt nagyon beleélné magát az új helyzetbe, gondoljon át mindent alaposan és legyen realista!

Halak: II. 19. - III. 20.
Igazságérzete most nem ismer határokat, ebből következően adódhatnak konfliktusai, a szócsaták most elkerülhetetlenek. Fontos, hogy béküléssel zárja le a vitákat, főleg, ha a párjával vesznek össze valamin.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: