2020-05-14 07:44:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A pénzügyeivel kapcsolatban szerencsés fordulatra számíthat!

Napi horoszkóp május 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Nagyon bíznak önben felettesei, és ma magasabb pozíciót ajánlanak önnek, amelynek természetesen pénzügyi vonzata is van, nem is kevés… Néhány apróbb bosszúságra számíthat, de a humorát és a könnyedségét tartsa meg!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha van valamilyen jogi vagy bírósági ügye, akkor bátran mehet a tárgyalásra, hiszen az ön javára hozzák az ítéletet. Lehet, hogy rokonaitól értékes ajándékot kap.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Végre megkaphatja azt, amiért már régóta dolgozik, ma sikerrel zárhat le egy feladatot. Este a párja nagyon fog örülni, ha kimutatja felé a szeretetét és a háláját! Ezzel megerősítheti a kapcsolatukat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Most hamar sor kerülhet súrlódásokra, félreértésekre, konfliktusokra a többiekkel. Ez persze kibillenti önt is a lelki nyugalmából. Nem kell mindig megértőnek mutatkoznia, felvállalhatja a negatív érzéseit is! Mondja meg őszintén, ha dühös valakire.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A kíváncsisága időnként nem ismer határt, pedig ma különösen jó lenne, ha önfegyelmet gyakorolna, és nem szólna bele más dolgába. A pénzügyeivel kapcsolatban szerencsés fordulatra számíthat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A családi problémák végére most jó eséllyel pontot tehet. Ha nem is old meg mindent maradéktalanul és száz százalékosan, de sok mindent átlát és megért, a saját felelősségét is az ügyben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha közösen kezel egy vállalkozást valakivel, akkor nagyon jó a kapcsolatuk az üzlettársával és lehetőségük nyílik egy újabb megrendelést vállalni, amely tartósan magas jövedelmet biztosít. A szerződéskötéskor a részletekre ügyeljen.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha ma sikerül kitérnie egy konfliktus elől, akkor ez a nap remekül sikerülhet. Ellenkező esetben viszont egyre jobban belebonyolódhat a meddő vitába, így pedig nem tud a munkájára koncentrálni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy ismerőse ma igen nagy hatással lehet önre. Az igazság az, hogy eddig sem viselkedett teljesen hidegen iránta, de egy váratlan esemény miatt egészen átértékelheti a szerepét.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A magánéletében kedvező fordulatokra számíthat. Ez szerencsésen hathat a munkájára is, amit minden eddiginél odaadóbban és pontosabban tud elvégezni. Csak a bizalmatlanságról kellene leszoknia, higgye el, hogy nem akarja senki sem becsapni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rossz hangulata miatt ma nehéz önnel kijönni. Az ingerültségével a többieknek is kedvét szegi. Senki sem szeret veszíteni, ám ön ebből már hiúsági kérdést csinál. Engedjen másokat is a saját útjukon járni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Bár ez kissé nehezére esik, de ma alkalmazkodnia kellene a többiekhez. Próbáljon meg jó csapatjátékos lenni, és a kollégáival jobban együttműködni. Még ha nem is ért egyet mindenben velük, akkor sem kell teljesen elutasítónak lennie.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: