2017-01-05 08:44:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A munkahelyén feszült a helyzet

Napi horoszkóp január 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Lehetséges, hogy a mai vendége nem veszi észre, hogy tovább maradt, mint illene. Ha önnek ez terhes, nyugodtan és őszintén közölje vele ezt a tényt, de úgy csomagolja be a mondandóját, hogy szavaival mégse bántsa meg őt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Önt nagyon foglalkoztatja a jövő, de nem szabadna túl messzire nyúló terveket felállítania. Gondolkodjon csak egy év távlatában, ez belátható és megvalósítható. Egy meglehetősen gyakorlatias probléma félbeszakítja az álmodozását.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma mintha folyton keresné a bajt: állandóan feszült helyzetekbe fut bele. A legjobb lenne, ha inkább kerülné az embereket, és magányosan dolgozna. Ha lehet, az estét is töltse inkább félre vonultan, és pihenjen minél többet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Általában megelégszik az alkalmazott szerepével a munkahelyén, de most ön szeretne irányítani. Úgy érzi, hogy a mai teendőknek ön lehetne az igazi szakértője. Álljon ki magabiztosan a véleménye mellett!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Szerencsecsillaga beragyogja a napját. Tegyen ön is azért, hogy szép legyen a napja! vásároljon magának valamit a karácsony utáni leárazásokon, most kifoghat egy jó minőségű holmit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bármi is a feladata mára, biztos lehet abban, hogy minden a vártnál sokkal jobban fog alakulni. Egy váratlan fejlemény ugyanis alaposan megkönnyíti a helyzetét. Bár nincs sok türelme hozzá, este még foglalkoznia kell a párja problémáival is - vegyen erőt magán, és legyen egy kicsit empatikusabb!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A befektetésekkel, szerződésekkel legyen ma nagyon óvatos! Elképzelhető, hogy az egyik üzleti partnere át akarja vágni, úgyhogy jobb, ha minden körülménynek utánajár, és nem bízik a másoktól kapott információban!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne ítélkezzen túl hamar, mert az érzelmei nem engedik, hogy reálisan lásson valakit. Talán akarva-akaratlan riválisának tekinti az illetőt, féltékeny rá, vagy egyszerűen irigyli a sikereit. Inkább a saját dolgaival törődjön, boldogabb lesz!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Vizsgálja át a háztartási kiadásait, bevételeit. Ebben a hónapban bizonyára kicsit össze kellene húznia a nadrágszíjat. Januárban legalább a luxuscikkekről le kellene mondania, de bizonyára talál mást is a listáján, amit nélkülözni tud.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Valamelyik kollégája vendégségbe hívja önt, ahol természetesen a munkahelyi problémák is terítékre kerülnek. Csakis akkor szálljon vitába, ha biztos abban, hogy önnek van igaza. De lehet, hogy jobb lenne lemondania ezt a találkozót.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kissé döcögősen mennek a dolgai munkájában, vagy a vállalkozásában. Ráadásul a kollégái sem könnyítik meg a dolgát, ma még az is elképzelhető, hogy más helyett kell dolgoznia.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sokféle lehetőséget kínál önnek a mai nap. Fontos lehet, hogy tartsa magát a céljaihoz, és a tervszerűségnek nagyobb szerepet adjon, mint a véletlennek. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a váratlan események elsodorják.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: