2016-02-10 09:46:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A mai nap kissé lustává teszi

Napi horoszkóp február 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Jól indul a reggel, ám nap közben több apró bosszúság is érheti. Ne hagyja, hogy ezek a kedvét szegjék! Délutánra már elsimulnak a gondok, és egy nagyon jó hírt kaphat valakitől! y lendülettel veti bele magát a munkába. A precizitásra is figyeljen, ha nem koncentrál eléggé, könnyen hibát véthet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Most minden feladatával gyorsan halad, lelkesedése másokra is átragad. Még a kényes helyzetekben is megtalálja a megfelelő szavakat, egy családi konfliktust is sikerül elrendeznie.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez nyugtalanítólag hat önre. Alaptalan félelmek kínozzák, nehezen koncentrál a munkájára. Ha teheti, menjen előbb haza, és pihenjen. Egy lazító fürdő most különösen jót tenne.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. A megérzései azt súgják, valamit elhallgat ön elől a párja. Kérdezzen rá a dologra, tisztázza a problémákat, megnyugtató választ fog kapni. Az este már jó hangulatban telik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll, ez kissé lustává teszi önt. A munkájában is szétszórt lehet, gyakran elkalandoznak a gondolatai. Próbálja meg összeszedni magát, este pedig menjen korán lefeküdni. Ma ne hozzon hosszú távú döntéseket!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma több zavaró tényezővel is számolnia kell. Próbálja meg tartani magát az eredeti terveihez, és eszerint haladni a feladataival, különben könnyen elúszik a munkával... A türelmetlenségével csak ront a helyzeten!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma megismerkedhet valakivel, aki teljesen lenyűgözi önt. Ha ön egyedülálló, akkor ebből még nagy szerelem is lehet! Ha párkapcsolatban él, akkor legyen óvatos, könnyen belesodródhat valamibe, amivel aztán nem tud elszámolni a párjának...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez kedvezően hat önre, gyorsan halad a munkájával, és arra is talál időt, hogy egy kicsit a hobbijával foglalkozzon, amit az utóbbi időben eléggé elhanyagolt. Este pontot tehet egy régóta tartó ügy végére.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezte. Még szerencse, hogy ön különösen rugalmas természet, jól alkalmazkodik a váratlan helyzetekhez...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében kedvezően hat önre, most tisztán és világosan tud gondolkozni, jól rendszerezi a teendőket. Keresztülviszi az akaratát, a munkahelyén és a magánéletében egyaránt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma azokat a feladatokat is könnyedén megoldja, amelyek máskor nehéznek tűnnek. Este még arra is marad energiája, hogy találkozzon a barátaival. Elképzelhető, hogy megismerkedik valakivel, aki mély benyomást tesz önre.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, önre ez nagyon kedvezően hat! Könnyedén és gyorsan végez a munkával. Most mindenkit az ujja köré tud csavarni, ha egyedülálló, akkor a mai nap alkalmas az ismerkedésre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: