2012-09-26 06:41:41• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Nyilas - szinte az élet minden területén szerencséd lehet

Napi horoszkóp szeptember 26-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold továbbra is a Vízöntő jegyében jár, ráadásul szuper kapcsolatot vesz fel Jupiterrel. Merkúr is Jupiterrel találkozik. Mindez csalhatatlan jele a sikernek és a szerencsének. Ezek mögött a szerencsés konstellációk mögött azonban veszélyes csillagok fenyegetnek, különösen két feszült kapcsolat Mars és Vénusz, illetve a Nap és Plútó között.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A Hold ma is a Vízöntő jegyében áll. Ma sok élményed lehet. Azonban ma is érvényes, ami tegnap: ne engedd magad hajszolni. Tartsd meg a magad mértékét, és maradj a tempónál, ami számodra kellemes. Másokat azonban motiválsz, és lelkesedésed átragad rájuk. Viszonylag sok feladatot elvégzel.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A mai nap is jó lesz - helyesebben egy jó délelőtt és fél délután. Sajnos, csak körülbelül 16 óráig dominálnak a jó csillagok, de addig nem lesz okod panaszra. A Hold, Jupiter és Merkúr harmonikus trigon fényszögben kapcsolódnak, ami mindegyikük előnyös oldalait még jobban felerősíti. Ma nagy szerencséd lehet. 16 órától azonban a többi égitest is színre lép, élükön Marssal, Vénusszal, Plútóval és
Uránusszal. Nézeteltérések várhatók, intrika és rágalom fenyeget.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma is a Vízöntő jegyében marad, és ezzel megmarad a nyugtalanság is. Maradj meg a jó taktikádnál: haladj egészen lassan, lépésenként. Ez az erősséged, így szinte semmi sem képes kihozni a sodrodból.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A tegnapi nap jó hangulata folytatódik ma is. Sőt, még tovább is javul: a szerencse tündére bőségszaruját rád önti ki. Ma ösztönösen keresed a mások társaságát, többet beszélsz, egészen nyílt vagy. Merkúr és Jupiter mindketten kiváló helyzetben állnak, és szerencsés véletlenekről gondoskodnak. Estére elszáll a jó hangulatod, feltehetően nem is fogsz jól aludni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap hasonló lesz a tegnapihoz. A Hold a Vízöntő jegyében marad, és annyiban nem hagy békén, hogy összehoz másokkal, és ezzel veszélyeztet. Fontos, hogy belülről nyugodt maradjál, történjék bármi. Talán beléd ütközik valaki a metrón, vagy az ebédlőben, vagy mond neked valami hülyeséget. Ne reagálj rá! Ne menj bele semmibe. Nem kell senki számára a villámhárítót játszanod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma is jól fogod érezni magad. A Hold a Vízöntő jegyében marad, délután Merkúr Jupiterrel találkozik. Ez szerencsés konstelláció, melyet születésnapodra kapsz ajándékba, és amire rá is szolgáltál. Azt persze nem lehet tudni, hogy a lottón is mindjárt nyerni fogsz-e, de valami jó dolog fog délután történni veled, erről meg vagyok győződve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon minden úgy folytatódik, ahogyan tegnap végződött. A Hold a Vízöntő jegyében marad, tehát kedvezőtlen pozícióban van a számodra. A következmény: észreveszed, hogy mások több sikert érnek el, bár pontosan tudod, hogy te jobb vagy náluk. Irigység és féltékenység lehet úrrá rajtad, de ezzel nem mész semmire.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szerda lesz ennek a hétnek a legjobb napja. A Hold még a Vízöntő jegyében áll, és extra adalékként Merkúr és Jupiter is találkoznak egymással egy rendkívül barátságos trigon fényszögben. Így ma egészen elöl állsz a szerencsések sorában. Szinte az élet minden területén szerencséd lehet, talán előléptetnek, vagy a szerelem mosolyog rád.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma is a Vízöntő jegyében marad. Ezt már felkelésnél érzed. Minden lépés, a legkisebb tevékenység is ennek a Vízöntő-energiának a befolyása alatt áll. Semmi sem sikerül első nekifutásra. Sok időveszteséggel és kerülő utakkal kell számolnod. Jobb, ha előre felkészülsz rá.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a mai napon is a te jegyedben áll, tehát számodra jó helyzetben van. Akár tegnap, ma is jó lehetőségeket nyit meg neked, más aspektusokat mutat meg neked, így sikeresebb lehetsz. Délután Merkúr és Jupiter kapcsolódnak össze, ezzel hozzád jön a boldogság. Ez nem jelent feltétlenül egy nagy lottónyereményt vagy a találkozást életed nagy szerelmével. A boldogság egy belső állapot, ami nem feltétlenül függ össze külső dolgokkal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold továbbra is a Vízöntő jegyében vándorol. Lehet, hogy főnököd kíván tőled valamit, amit nem tudsz azonnal elintézni. Az is lehet, hogy egy saját magad által feltett kérdésre keresel választ. Délutánra fáradt leszel, és örülsz, ha itt az este és kikapcsolhatsz.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: