2013-05-07 09:57:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - semmi sem zavarja az alkotásban

Napi horoszkóp május 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Soha ne feledkezzen meg arról, mik is voltak az eredeti céljai, még akkor sem, ha a világ minden kincsét terítenék le is ön elé. A kincsek nem fogják megvédeni a lelkifurdalástól. És a csábítás efféle eszközei nem is túl maradandók.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Világmegváltó eseményekre ugyan nemigen számíthat ma, de azért mégsem múlik el eseménytelenül a nap. Van úgy, hogy a „nemtörténésben” történik meg az igazi mélység. Ahogy a bölcsek a „nemcselekvéssel” cselekszenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A munkahelyén sikerül kezében tartania a dolgokat. Ámde mégsem annyira, ahogy azt igazán szeretné. A mai napon leginkább személyi kérdésekben ütközhet akadályokba. Ha ön főnök, akkor felmerülhet önben a személycsere gondolata.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyi kihívások ma, úgy érzi, meghaladják az erejét. Mégsem menekülhet: elébe kell mennie az eseményeknek. A menekülés csak előre menekülés lenne. Ha szembenéz a nehézségekkel, könnyebb lehet, mintha a megúszásra játszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kitartása és higgadtsága most előremutató példaként szolgál. A munkatársait sikerül is meggyőznie vele, ám párját inkább csak bosszantja az ön hidegvére. Van, amikor a forrófejűség tűnik erénynek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napra nem sok izgalmat ígérnek a csillagai. Rutinosan telik az idő, de ez még nem ok arra, hogy lazítson. Rengeteg a rutinfeladata ugyanis. Jól teszi, ha egy órácska szabadidőt mégis ad magának, mondjuk az ebéd idejére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne hagyja, hogy ideges, szomorú, félelmekkel terhelt emberek elrontsák a jókedvét. Sőt: inkább mutasson nekik is utat a jó felé. Mert abban is volna, lehetne részük, ha hagynák, hogy a lelkükig érjen. Például a muzsika.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap kissé zavarosra sikeredhet. Rengeteget kell ide-oda rohangálnia, nem is csoda, hogy a végén úgy érzi, az ereje teljesen szétforgácsolódott. Ha tudna valahol egy kicsit nyugtot lelni, leülni, pihenni, többre menne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A megszokott rendben telik a napja: hála istennek, senki nem zavarja az alkotásban, ezért sikerül is megfelelő mélységeket és magasságokat bejárnia. Ez leginkább a művészlelkeknek jó hír. A szerelmesek hasonlókat élhetnek át.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A munkahelyén sikerül kivívnia a megbecsülést. A szerencséje az, hogy a főnöke is láthatja ma, milyen sok múlik az ön hozzáállásán, ügyességén. Nem is múlik el dicséret nélkül a nap, és ezt az anyagiak is követni fogják.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagy szüksége lesz a kitartására és a türelmére ahhoz, hogy a mai napot jól csinálja. A nagy eredmények még ugyan váratnak magára, de amit ma megold, az a további sorsára nagyon pozitív hatással lehet. Szóval csak türelem és kitartás!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne tekintse rossz előjelnek azt, ha a főnöke egy kissé szúrósabb szemmel néz ma önre. Valószínűleg csak rossz napja van. Persze ön azért tegyen meg minden öntől telhetőt, hogy javítson a hangulatán. A hálája sem fog elmaradni.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: