2012-10-21 09:11:56• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Nyilas - higgadt és laza vagy!

Napi horoszkóp október 21-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold ma is a Bak jegyében marad. Ez nem igazán kedvez neked. Más oldalról nézve viszont ez a Hold nyugalmat és könnyedséget kölcsönöz. Az is lehet, hogy vár még rád valami elvégzendő feladat. Ebben segít neked a Hold.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A Hold ma is a Bak jegyéből nevet rád. Kora délután Vénusszal, később pedig Merkúrral találkozik. Ha szingli vagy, egy szuper esélyt jelent a számodra, hogy ma találkozz valakivel, akinek örömet jelent, hogy veled beszélgethet. Ki tudja, mi minden történhet még!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap kellemes lesz. Vénusz és Merkúr kapcsolatra lépnek a Holddal, és könnyed, szórakozott gondolatokról gondoskodnak nálad. Ez a konstelláció csodálatosan alkalmas arra, hogy barátaiddal találkozz, és közös programot szervezzetek magatoknak – például egy hosszabb gyalogtúrát.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A Bak jegyében álló Hold ma sok nyugalmat és higgadtságot ad. Délelőtt mindazokat a dolgokat elvégezheted, amik még rád várnak. Ha ilyenek nincsenek, már délelőtt lazíthatsz. Ezt kell tenned délután mindenképpen, és élvezned Vénusz és a Hold kapcsolatát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A Hold a Bak jegyében marad és újabb egészségnapot harangoz be. Kikívánkozol a természetbe, vágysz a mozgásra, a friss levegőre. Szívesen vagy egyedül úton, így megvan a nyugalmad is. Este a Hold és Merkúr veszik át az irányítást. Most szívesebben töltöd társaságban az időt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Ez lesz a legszebb napod. A Hold a Bak jegyében marad, ami kedvező a te számodra, és délután csodálatos trigon fényszög alatt találkozik Vénusszal. Röviddel ezután Merkúrral is kapcsolatot vesz fel. Ezek a legjobb jelei annak, hogy szórakoztató, esetleg szerelmes estét fogsz eltölteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Hold ma is a Bak jegyében jár. Hogy ezzel a mai nap túláradóan vidám, csillogó lesz, az nem valószínű. Egyes dolgokat azonban el tudsz intézni, és kellemessé tudod tenni a magad számára a vasárnapot. Az este Merkúrnak köszönhetően beszédes lesz. Ne maradj egyedül! Szükséged van társaságra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A mai napon csodálatos kapcsolatra kerül sor Vénusz és a Hold között. Ez egész egyszerűen azt jelenti, hogy ma egy szép élményed lesz, talán azzal az emberrel, akié a szíved. Az este Merkúr vonzáskörében telik, ne töltsd egyedül! Beszélgess, csevegj…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A Hold a föld elemű Bak jegyében nyugtató hatással van rád. Ma nagyon higgadt és laza vagy. Nem kényszeríted magad semmire. Lehet, hogy új lehetőségek ajánlkoznak. A Hold és Vénusz, valamint a Hold és Merkúr hatnak – mindenütt sokat beszélnek. Este 23 óra előtt nem mész aludni. Olyan jól szórakozol!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon is saját jegyedben jár a Hold. Jól kiélvezheted ezt a napot, és elkényeztetheted magad. Egész nap nem kell munkára gondolnod. Érdekes és változatos szórakozás vár rád. Este egy jó film egy másik, idegen világba vezet el. Pont erre van szükséged.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold még mindig a Bak jegyében áll. Mivel Vénusszal vesz fel kapcsolatot, el tudom képzelni, hogy ebből profitálsz, és néhány kellemes találkozásod lesz. Ha van valami fontos elintéznivalód, akkor a délután erre kiválóan alkalmas lesz. A Bak jegyében álló Hold Merkúrral kapcsolódva pontossá tesz téged. Például jól tudsz fontos leveleket és E-maileket írni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A Hold a Bak jegyében marad. Egy laza, lustálkodós napra ezért nem számíthatsz. Túloznod sem kell azonban, és pont ma lenyírni a füvet, vagy átrendezni a házat. Ezenkívül ez a Hold mindig a szabadba csábít. Eredeti terved, amit ma estére készítettél, meghiúsul. Ne sajnáld, az este így is szép lesz.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: