2019-05-24 05:23:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - gondolkodása kissé felületes és hangulatai befolyásolják

Napi horoszkóp május 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Önnek ma szüksége van baráti kapcsolatokra, szereti a szellemileg hasonlóan gondolkodók társaságát. Ma ilyen emberekkel veszi magát körül, és az estét nagy mulatságban tölthetik.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma önnek szüksége van a szakmai elismertségre. Nyilvánosság elé kerül a munkája által, ösztönösen megérzi, mit szeretnének öntől felettesei. Szívesen szerepel, és büszke a szakmájában elért sikereire.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma ön ösztönösen elvágyódik messze a távolba, szeretne úton lenni anélkül, hogy tudná, mit hoz a holnap, új horizontokat követ, cél nélkül. Most egy kicsit emelkedett hangulatban van, szívesen elmélkedik.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Spirituálisan nyitottabbá válik, ellátogathat egy ezoterikus klubba, vagy egy pszichológiával kapcsolatos előadásra, ott megismerkedhet önhöz hasonló gondolkodású emberekkel - minderre a Hold nyolcadik sorsterületén való átutazása készteti.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagy szükségét érzi annak, hogy ma a partnerével töltse az időt, boldogsággal tölti el önt az a tudat, hogy összetartoznak. Szeretné ma társát tejben-vajban füröszteni, kész róla minden értelemben gondoskodni, de ugyanezt várja el tőle is.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma az ön hatodik sorsterületén halad át. Jó érzéke van ma mások egészségéről gondoskodni, esetleg szeretne részt venni valamilyen egészségmegőrző programon, vagy ön tarthatna ilyen előadást, hiszen önnek remek érzéke van a természetgyógyászathoz.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma ön ösztönösen törekszik arra, hogy az életet játékosan fogja fel, kész befogadni mindent, ami mókás, új és izgalmas. Örül az életnek, mindenekelőtt a szerelemnek! Szívesen látogatna el ma este egy művészeti előadásra.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szüksége van ma az otthon nyújtotta biztonságra, ösztönösen keresi a lelki védettséget, szeretné érezni, hogy valahová tartozik. Meg tudja érezni mások lelki szükségleteit, ezt ma este nyugodtan kamatoztathatja partnerénél, legalábbis a Hold a negyedik sorsterületen erre biztatja önt.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma szívesen hallatja saját hangját, akárhová megy, mindenhol beszél egy kicsit, mert most megtalálja másokkal a közös hangot. Bár gondolkodása kissé felületes és hangulatai befolyásolják, problémákat ma azonnal észleli és meg is oldja. Érdeklődése hamar változik.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Önértékelését és biztonságérzetét jelentősen erősíti a külső elismerés, és ha csodálják a képességeit. Ma ösztönösen törekszik az anyagi biztonságra és előnyös üzleti szerződéseket köthet, abban az esetben, ha a másik fél érdekeit is figyelembe veszi.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold ma az ön első sorsterületén halad át, ez előhozza önből a kiszámíthatatlanságot. Reakciói teljesen váratlanok lehetnek, meglehetősen különböznek a mások által feltételezettől, utólag visszatekintve még önnek is problémát jelent, hogy tetteire magyarázatot találjon.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ön igen finom érzésű és nagyon gyorsan és jól megérzi, hogy mi van a levegőben. Ma is tökéletesen rá tud hangolódni mások lelkivilágára, és főleg a szerettei felé mutat nagy figyelmességet. Öröm ma az ön közelében lenni!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: