2012-10-01 06:50:18• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Nyilas - figyelj kicsit jobban magadra

Napi horoszkóp október elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hétfőn a Hold a te jegyedben azt kívánja tőled, hogy kipipálj még néhány fontos pontot. Ne kerüld meg a feladatot. Ma ezt mindenkép el kell végezned. Utána jobb lesz. Már az este észrevehető lesz Jupiter leállása. Elvarázsol téged puha varázsával és érzékenységével. Te is mélyebben érzel, és könnyebben bele tudod élni magad mások helyzetébe.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon a Hold a Kos jegyében áll, rosszkedv, veszekedés, értelmetlen viták fordulhatnak elő. Ma azonban mintha átváltoztál volna, teljesen nyugodt vagy. Nem vagy automata, ami egyszerűen beindul, ha megnyomják a megfelelő gombot. A mai éjszakán biztosan fogsz valamit álmodni, ami hatással lesz rád. Oka? Éjfél után a Hold belép a te jegyedbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a Hold a tüzes Kos jegyében és felébreszti Uránuszt. Ez káoszt teremt. Most minden azon múlik, hogy Ikrek-természetedet ki tudd használni, és jól kígyózz át ezen a napon. Ha egy jó tanácsot adhatok: térj ki a Kos jegyében születettek útjából. Nekik sikerülne belevinni téged egy veszekedésbe.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma reggel a Hold a Kos jegyéből tüzel fel. Most sok energiádba kerül napi munkádat elvégezni. Embertársaid amúgy sem különösebben együttérzőek, ami nyomást gyakorol a hangulatodra. Este hírt kapsz, ami egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennek az első pillanatban tűnik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a tűz elemű Kos jegyében, és ezzel harmonikus trigon fényszögben áll a te jegyedhez, így ez a nap egész kellemesen alakul a számodra. Este a Hold Vénusszal lép kapcsolatra, te pedig kedvet kapsz a szerelemre. Van valaki, akivel ezt a szép hangulatot meg tudod osztani? Ez csodálatos lenne.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma a Kos jegyében áll. Ez nyugtalanít téged. Szükséged van feladatokra, foglalatosságra, amik kihívást jelentenek a számodra. Csak azután fogod magad jól érezni, ha már teljesítettél. Az esti órákra mindez lecsendesedik, és inkább az élvezeteket fogod keresni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A hétfő lehet, hogy kicsit meglök, mert a Hold pont szemben áll a te jegyeddel, és teljesen ellentétes dolgokat hoz az életedbe. Az emberek ma valamennyien én-központúaknak tűnnek, hogy azt ne mondjam, önzőek. Te kiegyenlítő, nyugtató, megértő, te-központú vagy – tehát pont az ellentétük. Így még jobban kidomborodik saját természeted.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold ma a Kos jegyében áll, ahol Uránusz csak arra vár, hogy kapjon egy impulzust tőle. Ennek megfelelően alakul a mai nap: mindenkinek van valami kifogásolni valója a másikon. Egónk tangót táncol. Ki a legjobb az egész országban? Ezt az egészet te inkább távolabbról szemléled. Ne légy azonban olyan bizonyos, hogy nem rángatnak téged is bele. Ez gyorsabban megtörténhet, mintsem háromig tudnál számolni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold ma a tüzes Nyilas jegyében áll. Ez sok izgalmat ígér. Vidámságot és lendületet látok, de megtévesztő manőver is található a csillagok kalendáriumában. Ez délidőben várható. Figyelj ekkor egy kicsit jobban oda magadra. Este hagyd magad az árral sodródni, és vegyél fel Vénusszal kapcsolatot. Kövesd a sejtéseidet. Tedd azt, ami éppen az eszedbe jut.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A hétfő minden lesz, csak nem egyszerű: a Hold számodra kedvezőtlen pozícióban áll, nevezetesen a Kos jegyében. Ez megakadályozza a céltudatos, nyugodt munkát, és nyugtalanít. Már hajszolva érzed magad, mielőtt felkelnél. Ilyenkor jó időnként mélyeket be- és kilélegezni, és leereszteni a felesleges gőzt. Biztosan alig fogod már várni, hogy vége legyen a munkának.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Lendületes lesz ez a nap, mert a Hold a Kos jegyében áll. Ha van valami fontos mondanivalód, közöld röviddel dél előtt, mert ekkor Merkúr segít neked. Késő délután valószínűleg fáradt leszel, és lazításra vágysz. Ha el tudsz menni korán aludni, az nagyon kedvező a számodra. Fontos álmaid lesznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Neptun a Halak elején áll. Kreatív képzelőerőd fokozottabban működik, és mindaddig, amíg nem veszel el saját álomvilágodban, ez egy nagyon értékes időszakod lehet. Pénzügyekben kifejezetten alkalmatlan időszak ez a gyors meggazdagodást ígérő dolgokra. Próbálj meg két lábbal állni a földön.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: