2012-11-10 08:40:13• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Nyilas - Nagyszerűen érzed ma magad

Napi horoszkóp november 10-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold ma este a Mérleg jegyében csatlakozik Merkúr, Vénusz, Mars és Jupiter quartettjéhez. Ma szerencséd van. Egészen biztos vagyok benne, hogy szerelmi boldogság vár rád. Jó lenne, ha ma lottóznál is, mert mindenfajta szerencsejátékban is jók az esélyeid.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon a Hold a Mérleg jegyében áll. Most diplomáciával mehetsz a legtöbbre. Tanulj a veled szemben állótól, és kezeld kesztyűs kézzel környezetedet. Ezenkívül a nap Holdszünettel kezdődik, ami 10.36-kor ér véget. Ezért hétvégi vásárlásaidra ezután keríts sort. Az este a múzsáké legyen. Ehhez az is hozzátartozhat, hogy hosszú beszélgetést folytatsz egy emberrel, akit még nem ismersz jól – talán egy séta során. A Nap a te jegyeddel szemben áll, és segíti a találkozásokat más emberekkel, olyanokkal is,akik teljesen újak a számodra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ez lesz egyik legjobb napod a szerelemre, mert a tegnapi csodálatos csillagálláshoz ma még a Hold is csatlakozik, aki belépett a Mérleg jegyébe. Fogadni merek, hogy ma 10 Ikrekből 9 nem lesz egyedül, vagy azért, mert kedvesével csinál programot, vagy pedig azért mert egyedül elindul, és megismerkedik valakivel.

Napi horoszkóp - rák

Rák

A mai napon a Hold egy Holdszünet után 10.36-kor belép a Mérleg jegyébe. Ez segít megtalálni egyensúlyodat, és lazítani is tudsz. Ez jó, mert az utolsó napokban nagyon kimerültél. Ez nem annyira fizikai, mint szellemi munka volt, melynek nyomait nem lehet azonnal észrevenni, hanem csak később jelennek meg. Ettől eltekintve a hétvégi vásárlásokat csak a Holdszünet után végezd el. Ez jobban illik a Holdhoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22

Egy Holdszünet után 10.36-kor a Hold belép a Mérleg jegyébe. Ez jó neked, mert a kedvedben fognak járni. Egy vagy több kellemes találkozás vár rád. Gondolj arra, hogy a sötét Nap a Skorpió jegyében ma is érezhető lesz. Töltsd tudatosan ezt a napot. Ehhez az is hozzátartozik, hogy nem kell minden konfliktus elől kitérned, hanem készen kell állnod a vitára. Azok a beszélgetések, melyek során a másik véleményét is tisztelik, és ugyanolyan fontosnak tartják, mint a sajátjukat, jól illenek a csillagaidhoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma 10.36-ig szünetel. Ez előtt az időpont előtt nem szabad belemélyedned egy munkába. Egy Holdszünet azt jelenti, hogy szabad vagy, és olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amelyek pihentetnek és boldoggá tesznek. Az ágyban is maradhatsz, és nem kell gondolnod semmire. Vagy kelj fel, tegyél fel egy zenét és táncolj hozzá. 10.36-tól a Hold a Mérleg jegyében tartózkodik. Most szíveket nyerhetsz meg, ha olyan dolgokat ajándékozol másoknak, amiket magad is szívesen kapnál. Valaki egy szavadra vár, és örül a szeretetteljes gesztusnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma legalább 10.36-ig ágyban maradhatsz. Eddig tart ugyanis egy Holdszünet. Ezután intézd el bevásárlásaidat. Az estét igazán élvezni fogod. A Hold a te jegyedben kapcsolatra lép Uránusszal: kellemes meglepetések várnak rád. Este legyél kedveseddel, kényeztesd el, esetleg főzz neki valami finomat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az égi óra elárulja, hogy hétvégi bevásárlásodra a legjobb idő 10.36 után kezdődik. Ekkor ugyanis véget ér egy Holdszünet, és minden gyorsabban és hatásosabban megy. Délután tedd azt, ami a legtöbb örömet szerzi neked: itt-ott rendet rakni, valamit megtekinteni, gondolkodni, elfelejteni az időt. Tudom, hogy közben szoros kapcsolatban vagy a Holddal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap egy Holdszünettel indul, ami 10.36-kor ér véget. Ezután a Hold belép a Mérleg jegyébe, és nem is engedi, hogy rossz legyen a hangulat. Nagyszerűen érzed magad. Hogy baráti körben töltsd-e a napot? A csillagok azt mondják: igen, a társaság boldoggá tesz.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap Holdszünettel kezdődik. Ennek 10.36-kor lesz vége. Ez azt jelenti, hogy bevásárlásaidat csak ezután az időpont után végezd el. A nap maga nem lesz éppen könnyű. A Hold a Mérleg jegyében felkelti becsvágyadat, és biztosan eszedbe fog jutni valami, amit még feltétlenül el kell intézned: egy hivatalos levél, kapcsolatfelvétel a biztosítóval, vagy valami hasonló.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Lomhán kezdődik a mai nap, mert 10.36-ig Holdszünet van. Így tehát kialhatod magad, ha pedig koránkelő vagy, akkor szabadidőd van, és azt tehetsz,amihez csak kedved van. Hétvégi bevásárlásaidat jobb lesz a Holdszünet vége után elvégezned. Ezután a Hold is a Mérleg jegyében áll. Ez a nap hátralévő részét igen kellemessé teszi. Mindenütt tárt karokkal fogadnak, és örülnek az emberek, ha a közelükben vagy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap Holdszünettel kezdődik, ami 10.36-kor ér véget. Eddig az ideig azt teheted, amihez kedved van, ami az eszedbe jut. Ezután a Hold belép a Mérleg jegyébe. Nem lennék őszinte, ha most is csupa jót mondanék neked. Nem annyira pozitív, sőt kissé fáradt és kissé ingerlékeny leszel. Ha lehetséges, ma kerüld el a nagyobb találkozókat.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: