2017-09-23 09:51:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Igyekezzen megtalálni a kompromisszumot

Napi horoszkóp szeptember 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Skorpió jegyében áll, de a Jupiter még maradt a Mérleg jegyében. Minél tovább tart a nap, annál több szórakozásban lehet része. Használja ki ezt a remek estét!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma minden jól sikerül, bármibe is fog. A Merkúr, a Mars és a Vénusz is a Szűz jegyében állnak, ez jókedvet és tetterőt ad önnek. A szerelemben, flörtölésben is elég rámenős lehet, de ezzel ma bárkit levesz a lábáról.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr és Mars együttállása miatt nehezére esik kimutatni az érzéseit, ezzel pedig alaposan elbizonytalanítja a párját. Próbáljon meg egy kicsit megnyílni, legalább a szerettei előtt! Anyagi kérdésekben ne hozzon ma döntést.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A csillagok valamilyen országhatárokon átívelő eseményt jeleznek az életében. Jó híreket kaphat külföldön élő rokonaitól, vagy esetleg egy állásajánlattal keresi meg valaki. Egy barátja tanácsért fordul önhöz. Fontos, hogy ne legyen elfogult, és az objektív álláspontot képviselje.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Annyi apró tenni- és intézni való sűrűsödött össze erre a hétvégére, hogy jobb, ha listát készít róluk… Azért a kikapcsolódásra is hagyjon időt - este menjen szórakozni, egy kis flört is jót tehet a közérzetének.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mostani időszak kedvez annak, hogy valami új dologba kezdjen. A Vénusz is a Szűz jegyében áll, ha ön egyedülálló, most ezen is változtathat! Bár a diplomácia nem az erőssége, most mégis oda kellene figyelnie rá, hogy kinek, és mit mond!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha nagyon zavarják az otthonában uralkodó állapotok, akkor most lesz lehetősége arra, hogy belevágjon a felújításba. Kérjen segítséget hozzá, mert egy ismerőséről kiderülhet, hogy sok munkát meg tud csinálni a lakásban.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy régóta tervezett dologban végre előrelépés történik. Szerencsére a hosszas várakozás sem vette el a kedvét, ezért most újult erővel vág bele a megvalósításba.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
El kellene fogadnia azt, hogy hiába élnek együtt egy lakásban, mindenkinek meg lehet a saját elképzelése a dolgokról… Ma mindennél fontosabb, hogy közös nevezőre jussanak. Igyekezzen megtalálni a kompromisszumot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Mars és a Merkúr ugyanabban a jegyben állnak. Sok minden nyomja a szívét, és ezeket ma muszáj lenne szavakba önteni. Valamilyen felfedezés vár önre a hétvégén!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Igazán optimista hangulatban van, szívesen tervezgeti a jövőt. Sok emberrel találkozhat, beszélgethet, új dolgokat tudhat meg. A jókedvével sikerül valakit kirángatnia a mélabúból. Ha ön egyedülálló, akkor ma sikerrel ismerkedhet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A családtagjai között adódhatnak konfliktusok. Akkor se szálljon vitába, ha kikérik a véleményét, úgysem tudna igazságot tenni. Inkább a békét próbálja meg helyreállítani!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: