2016-03-21 09:52:03• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Hajlamos vitába szállni

Napi horoszkóp március 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. Sok energiával rendelkezik és képes lesz rengeteg mindent megvalósítani, különösen akkor, ha hagyják önállóan dolgozni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Az lenne a legjobb az ön számára, ha minél több időt töltene egyedül. Most nehezére esik az alkalmazkodás, kicsit harapós hangulatban lehet. Fontolja meg alaposan a szavait, nehogy olyasmi csússzon ki a száján, amit később megbánna...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars pedig a Nyilas jegében. Ma nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezte, ettől persze ingerült hangulatba kerül. Gondoskodnia kell az egyensúlyról, mozgással, lazítással, vitaminokban gazdag étkezéssel. Csak este lesz ideje pihenni, és erre komoly szüksége van.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Kedvezőtlen fényszögek látszanak az égen, amelyek ezt a napot meglehetősen kaotikussá teszik. Nehezére eshet a kapcsolati problémáit megoldania. Kerülje a vádaskodást. Legyen nyugodt, önkritikus, próbálja meg más szemszögből nézni a dolgokat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében áll, de a fényszögei meglehetősen kritikusak. A szellemi munkára kevésbé alkalmas a mai nap, mert most annyi fizikai erő feszül önben, hogy alig tud nyugton maradni. Ha íróasztalhoz van kötve, vagy más ülőmunkát kényszerül végezni, néha akkor is keljen fel, és sétáljon egyet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, de a Szaturnusz kedvezőtlen fényszöggel kapcsolódik a Merkúrhoz. Úgy érezheti, mindenki ki akarja használni önt. Vagy belekeveredik egy veszekedésbe, vagy maga válthat ki egy olyan szituációt, amiből sok bosszúsága lesz.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Rengeteg energiája van, gyorsan halad a feladataival. Pár óra elég lesz arra, hogy mindent elintézzen. Még estére sem fog elfáradni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében. A kollégája, vagy a főnöke túlságosan gyors tempót diktál. Ne hagyja magát túlhajszolni, nyugalomra van ahhoz szüksége ahhoz, hogy hibátlan munkát végezzen.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars a Nyilas jegyében áll. Ön most különösen bátor, és merész, ám hajlamos vitába szállni felesleges apróságok miatt is. Ez a bolygóállás sajnos könnyen okoz kisebb baleseteket.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Mars a Nyilas jegyében áll. Hajlamos lehet meggondolatlanul szórni a pénzt, ez a későbbiekben sok gondot okozhat. A munkahelyén sikerek várják, ha elég határozottan képviseli az álláspontját.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars a Nyilas jegyében áll, ez túlságosan anyagiassá teszi önt. A pénzügyek most felesleges vitákat generálhatnak a párkapcsolatában is.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében jár. Ez a bolygóállás felelőtlenné teszi önt a pénzügyekkel kapcsolatban. Ha nem vigyáz, komoly veszteségei lehetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: