2019-02-18 05:55:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Vigyázzon a pénzére, ha nincs belőle sok

Napi horoszkóp feburár 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, ettől lazának és könnyűnek érezheti magát. Gyors rajtot akar venni, de nem igazán jut előre, valahogy félresikerülnek a dolgai.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma bármibe fogjon is, biztosan sikerrel jár. Használja fel ezt a kedvező időszakot új ismeretségek, barátságok kötésére is, ezek később még hasznosak lehetnek!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy szokatlan ötlettel komoly sikert arathat a munkahelyén. Ha utazni készül, legyen körültekintő, hogy elkerülje a baleseteket! Remek humora a legnehezebb, legkínosabb helyzetekből is kisegíti...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jó napja lesz, például a fizetése mellé szerezhet egy kis mellékest. Mielőtt elszánná magát egy komoly lépésre, kérje ki a családja véleményét, akkor is, ha a végső döntést egyedül önnek kell majd meghoznia...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Készen kell állnia a változásokra. Ez nem minden Oroszlán jegyűnél ugyanarra a területre vonatkozik, és nem is mindig nagy dolgokat érint. Talán azt kívánják a hivatásában, hogy valamit másképpen tegyen, mint eddig, vagy egy nagyobb feladattal kell szembesülnie.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, nyugtalanná teszi a napot. Ha kell, igenis merjen nemet mondani, az nem viszi előrébb, ha folyton fejet hajt mások akarata előtt! Szerelmi ügyei remekül alakulnak, rengeteg váratlan segítségre számíthat most az égiektől.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Zűrzavarosan indul a reggel, de aztán kisimulnak a dolgok, összességében kedvező napra számíthat. Érdemes ma többet törődni az egészségével: menjen el uszodába, vagy szaunázni. Ma kedvesével olyan dolgokat is meg tud beszélni, amelyeket már hosszabb ideje halogatnak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hajlamos megtartani magának a gondolatait, érzéseit, így a párjának fogalma sincs róla, hol tartanak éppen. Ne próbálja folyton másnak mutatni magát, és ne mondjon olyat, amit nem gondol komolyan!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Vigyázzon a pénzére, ha nincs belőle sok: ne adjon kölcsön, mert lehet, hogy nem látja viszont a kérdéses összeget! Úgy érzi, a hivatásában és a szerelemben is új kihívásokra lenne szüksége? Tegyen érte!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez sok erőt ad önnek, de időnként mégis sok az a tempó, amit mások diktálnak. Este egyik szó adja a másikat, bár kezdetben senkinek sem voltak rossz szándékai.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valakinek nagy szüksége lesz az ön megértő, támogató jelenlétére. Tanácsot nem kell adnia, elég, ha figyelmesen hallgat, ön mellett így is mindenki kivirul, és elég önbizalma lesz a problémái megoldásához!


Halak: II. 19. - III. 20.

Teljesen leköti a munkája, a tanulás vagy azon ötleteinek a megvalósítása, amelyeken már régóta törte a fejét. Most egy olyan támogatót is megnyerhet, aki hosszú távon egyengeti az útját!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: