2012-10-18 07:08:57• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Nyilas - Vidám napod lesz!

Napi horoszkóp október 18-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Most elkezdődik a te időd. A Hold a Nyilas jegyében áll, és kora délután Marssal találkozik. Most folytatódik az, ami hétfőn elkezdődött. Közelebb kerülsz a célodhoz. Kilátásaid a sikerre növekednek. Talán van egy ötleted, vagy valaki felkínál neked valamit. Még az is lehetséges, hogy pénzt kapsz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A mai utad barátságosan alakul. Mindenesetre újra meg újra erőt kell venned magadon. Vonakodó vagy, nem hiszel a szerencsédben. Ha azonban belülről adsz magadnak egy lökést, megállapíthatod, hogy egészen másképp jönnek a dolgok, mint ahogy féltél tőlük. Este elégedett leszel, és megveregetheted a válladat: jól csináltad!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A Hold ma a te jegyeddel szemközt, a Nyilas jegyében áll. Ez szerencsés jegy. Valósággal a szemem előtt látlak, vidáman, tele entuziazmussal. Az élet teljes erejét érzed. Ezzel másokat is valósággal megfertőzöl. Este Mars erős lesz, te is feltöltődsz energiával.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


Ahogy ma a csillagok állnak, el tudom képzelni, hogy ismételten az égre pillantasz, és a messzeségről álmodozol. Képek jutnak eszedbe az utolsó nyaralásról, és talán már egy utazási katalógust lapozgatsz, hogy megtervezd a következő, remélhetőleg minél hamarabb sorra kerülő utazásodat. Így vagy úgy: nem igazán vagy itt és most, hanem csak valahol, ahol véleményed szerint szebb. Ennek oka a Hold, aki a Nyilas jegyében áll. Ez szárnyalni engedi lelkedet, utazni küldi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ez lesz a heted legjobb napja. A Hold a rokon Nyilas jegyében áll, déltájban pedig Uránusszal és Marssal lép kapcsolatba. Most másodszor is megkapod ennek a két bolygónak a lendületét. Amihez ma hozzáfogsz, jó eséllyel sikerülni fog. Tegnapi meditációd hatása is megmutatkozik. Talán már ma valóra válik egy vágyad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Vidám napod lesz. Valószínűleg nem egyedül, hanem jó barátaid társaságában töltöd az időt. Sokat fogtok nevetni. Szeretetedet megoszthatod valakivel, aki a szívedhez nőtt. Valaki rá akar beszélni valamire. Jó lesz, ha nem kapcsolod ki a józan eszedet. Maradj kritikus!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Ma már ismét javul a helyzet. A Hold a Nyilas jegyébe lépett, és dél körül Marssal találkozik. El felélénkít, felébreszti életerődet. Ismét átölel az élet. Könnyen lehet, hogy ma valami nagyszerű dolog sikerülhet neked. Biztos vagyok benne, hogy este elégedetten és boldogan fogsz elaludni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A Hold mától a Nyilas jegyében tartózkodik. Az élet most más irányba, inkább a világosság felé fordul. Egészen biztosan lesz ma néhány barátságos találkozásod. Ma mindent helyesen csinálsz, pontosan tudod, mi a fontos. Teljes lendülettel dolgozol. Délután a Nap, a Hold és Vénusz megelégedettséggel ajándékoznak meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A Hold ma a te jegyedben táncol. Vidáman ugrasz ki reggel az ágyból, és hangosan énekelsz. Ha beszerzéseket kell elintézned, csodálatos, menj bevásárolni, ülj be egy presszóba, figyeld az embereket, boldog napod lesz. Ma nincs szükséged önfegyelemre, kényeztesd magad, egyél finomakat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A Hold mára a Nyilas jegyébe lép. El tudom képzelni, hogy egyszerre kedved támad vásárolni menni. Ez önmagában jó dolog lenne, de fennáll a veszély, hogy túllősz a célon. Erre figyelmeztetlek, nehogy utólag bosszankodnod kelljen.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Ma az emberi lélek mélységeibe fogsz hatolni. A Hold a Skorpió jegyében téged és kedvesedet karon fog, és megmutatja a szenvedély világát. Kerüld el a negatív oldalt, és helyette összpontosíts az intenzív érzések hihetetlen sokféleségére, melyet közösen fedezhettek fel. Nyugodtan el is veszhetsz benne egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A Hold ma belép a Nyilas jegyébe, és izgalomról gondoskodik. Olyan, mintha újra felfedeznéd az élet szépségét. Mintha most jönnél rá, mennyire elhanyagoltad ezt az utóbbi napokban. Délután be kell bizonyítanod, milyen jól tudsz csapatban dolgozni. Este engedd, hogy kényeztessenek. Talán főz neked valaki?

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: