2019-03-09 08:00:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Új ismerősei érdekes ötletekkel állnak elő

Napi horoszkóp március 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Növő Hold van a Kos jegyében, ez sok feszültséget hoz az életébe. Vigyázzon, ne feszítse túl a húrt a párjánál, ne kockáztassa meg a veszekedést. Most mindenki ingerültebb a szokásosnál.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A növekvő Hold hatására magabiztos, bátran dönthet fontos ügyekben, mert a szerencse mindenképpen ön mellé áll. Hangulata és közérzete kitűnő. A pénz, a kötelezettséget, a kapcsolatok nagy figyelmet igényelnek. Most már nem teheti meg, hogy nem vesz tudomást egy régóta húzódó problémáról.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Személyisége az érdeklődés középpontjába kerül. Olyanok is keresik társaságát, akik eddig másokkal foglalkoztak. Szerelmi ostromra is számíthat, ám ezt igen könnyedén és szívesen veszi.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A növekvő Hold biztatást ad, hogy éljen aktívabb társasági életet. Ezt ön az utóbbi időben kissé elhanyagolta. Most szakít időt arra, hogy emberekkel beszélgessen, és ez persze nem is esik nehezére.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az élet most nem tartogat meglepetéseket. Apró örömeit ossza meg másokkal, vidítsa fel a környezetében élőket. Egy kellemes ebéd, jó beszélgetés varázslatossá teszi napját.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hétvégi napokat vétek lenne a négy fal között tölteni. Testi és lelki egészségét helyezze most a kötelességek elé, hiszen ezekre van a legnagyobb szükség. Baráti részről csalódás éri. Ha már nincs mit mondaniuk egymásnak, akkor a legjobb békével és szeretettel elengedni őt.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Kos jegyében álló Hold energikusabbá teszi. A lendület a mai nap alapvető jellemzője. Váratlanul kínálkozik egy előnyös ingatlanlehetőség, de sajnos nem lesz hozzá elég pénze.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Növő Hold van a Kos jegyében, ez kedvez önnek. Derűs hétvégére számíthat, végre egy kis lélegzethez jut. Ha az olvasáshoz támad kedve, olvasson, ha emberek közé vágyik, menjen barátaihoz. Szívesen látják.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Új ismerősei érdekes ötletekkel állnak elő, de ne ugorjon rögtön fejest az ismeretlenbe, mert ajánlatuk leginkább nekik kedvező, önre maradna a nehezebbik rész. A hirtelen kibontakozó új szerelemben is érdemes volna kicsit lassítani.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nemcsak fölösleges, de az egészsége szempontjából még ártalmas is lehet, ha az anyagi helyzete miatt aggódik. Ettől nem lesz több a jövedelme, viszont kevesebb lehet, ha megbetegszik. Egy aktív pihenést kínáló program, masszázs, vagy wellnessezés megéri a költségeket, csodákat tehet!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Barátja folyamatosan szívességeket kér, teljesen önre akar támaszkodni. Ezt a tehertételt nem szabad vállalnia, az egyenlő kapcsolat a jó.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Egyik barátja erősködik, hogy tartson vele egy összejövetelre, amelyet mulatságosnak tart. Kérdés, hogy a szórakozásról egyformán vélekednek-e. Ha bizonytalan, akkor maradjon inkább otthon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: