2020-08-07 08:02:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Úgy érzi, valaki szándékosan akar keresztbe tenni önnek

Napi horoszkóp augusztus 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma már a Kos jegyébe lép. Rendkívüli élmény éri, megtalálja a köztes megoldást és a legjobb döntést hozza. Szerelmi kapcsolatában kényelmetlen, de őszinte beszélgetésre kerül sor.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma könnyen haragra lobbanhat, és ez a veszekedés hetekig tartó mosolyszünetbe torkollhat. Válogassa meg a szavait, mert vannak sértések, amikkel mos biztosan telibe talál… Ha még senki nincs ön mellett, akihez hozzáköthetné az életét, egy új kalandra van kilátás.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A bolygók meggondolatlan lépésre késztetik. Különösen a szerződéskötéseknél legyen körültekintő. A párja féltékeny lehet, ne öntsön olajat a tűzre, inkább megnyugtatni próbálja a másikat.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha van gyermeke, most egy extra kiadás miatt mélyen a zsebébe kell nyúlnia, de a sors rövidesen hoz önnek egy olyan lehetőséget, amivel pótolhatja a kieső összeget. Este érdekes híreket hall a párjától.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr az ön jegyében jár, és a Hold is tüzes jegybe lép, ez igazán temperamentumossá teszi. Nagy eredményekre képes, ha nem emésztik fel az energiáját kicsinyes konfliktusok… Jól gondolja meg, mi az, amiért érdemes felvállalni a konfliktust, és mi az, amit jobb, ha elenged.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egyetlen munkahelyi pletykát se adjon tovább, mert a kollégák visszaélhetnek vele, és végül ön kerül ki vesztesen a dologból. Régi partnere újra feltűnik a színen, de önt is meglepi kedves viselkedésével.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon nehezére esik minden munka, és úgy érzi, folyton ellenállásba ütközik. Ráadásul több kellemetlen feladatot kell megoldania, vagy nagy izgalmakkal járó tárgyalásokon lesz kénytelen aktívan részt venni. Ma és az ezt követő napokban szigorúan tartsa be a közlekedési szabályokat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kételkedhet önmagában és a képességeiben: ne tegye, képes elvégezni a feladatot! Legyen ennek tudatában, és kimért tempóban haladjon előre. Egy idő után rájön majd, hogy félelmei indokolatlanok voltak.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma több bosszúság is érheti, úgy érzi, valaki szándékosan akar keresztbe tenni önnek. Ha ellenállásba ütközik és dühös lesz, nyíltan nézzen szembe az illetővel, és öntsön tiszta vizet a pohárba.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kellemes hírrel fogadják a munkahelyén, ami lehet fizetésemelés, utazás vagy előléptetés is. Lehetőleg ne dicsekedjen vele, mert könnyen irigyeket szerezhet magának, maradjon az örömhír családon belül. Ellenőriztesse az autója műszaki állapotát.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma minden esélye megvan rá, hogy párra leljen. Több jelentkező is akad, de ön elsőre tudni fogja, ki a befutó. Utólag mind a ketten úgy érezhetik, sorsszerű volt a találkozásuk.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Félreérthető beszélgetés fültanúja lesz, és hibás következtetéseket von le belőle. Ha esélyt ad a másiknak, hamar kiderül a tévedés! A munkahelyén olyan feladatokkal kell foglalkoznia, amiket már lerendezettnek hitt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: