2015-02-06 10:12:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Törekedjen a csapatmunkára

Napi horoszkóp február 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Feszültté teszi a napját a 12. sorsterületen álló Mars. Ha kétségbe esik egy kritika miatt, az ma különösen rosszul sülhet el, fogja hát vissza az érzelmi vihart. Este tárja ki az ablakát, lélegezzen mélyeket, ez segít majd ellazulni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kimondottan kritikusnak látszik a mai nap. Nem fenyegeti konkrét külső veszély, inkább önmaga csinálhat valamiből gondot, még az sem kizárt, hogy teljesen alaptalan félelmeket dédelget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Végre javul a helyzet, a feszültség óráról órára csökken, és a mindennapok apró-cseprő dolgaival is sokkal jobban boldogul majd, mint az elmúlt két napon. Az este igazán jól alakul, sok nevetés vár önre.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mivel átlépett az elmúlt napok nehézségein, növekszik önben a boldogság és a hála érzése. Este pompás „szerelmes” csillagállásai lesznek. Amikor két ember érzi az összetartozást, egészen csodálatos dolgok történnek...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Bármennyire is szeretné, nem ússza meg munka nélkül a mai délutánt, de úgyis épp el akar intézni valami fontosat. Este menjen társaságba, fontos információkra tehet most szert, a bolygók pedig lehetőséget adnak rá, hogy holnap végre jól kialudja magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Több bolygó is nyugtalan energiákat áraszt ön felé, bár lehet, hogy épp semmit sem érez abból a veszélyből, ami fenyegeti. A Szűz jegyében álló Hold a segítségére siet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold szemben áll az ön uralkodó bolygójával, a Vénusszal. Valahogy vészelje át a mai délutánt és az estét úgy, hogy ne kelljen új dolgokba kezdenie. Vacsora után már lesz alkalma jókat nevetni...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az anyagi javakat intéző bolygója, a Jupiter, most szemben áll a Nappal, ami sajnos ahhoz vezethet, hogy átverik önt. Például lehetséges, hogy egy árucikkről, amiről azt hitte, hogy jó vásárt csinált vele, kiderül, hogy selejt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Két komoly szembenállás is látszik az égen, a csillagok próbákkal nehezítik az útját. Ébernek kell lennie, és ha ez sikerül, akkor a Hold segít leküzdeni a gátló tényezőket. Törekedjen a csapatmunkára!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Szűz jegyében sokat segít önnek, de a Plútó veszekedős hangulata miatt ön is összecsaphat valakivel. Jobb, ha tudatosan visszafogja magát, akkor egy ilyen kellemetlenséget megtakaríthat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A csillagok receptje a problémáira: sok mozgás és sok pihenés. Legyen minél többet a friss levegőn, ez a testének és a lelkének egyaránt jót tesz majd. Este érdekfeszítő beszélgetéseket folytathat, és végre lesz elég ideje egy kedves ember számára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amelyek szórakoztatják. Ehhez nem igazán illenek a megerőltető munkahelyi feladatok. Ne hagyja magát rábeszélni semmire, amihez nincs igazán kedve.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: