2015-05-21 00:23:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Több vitára is számíthat

Napi horoszkóp május 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Jupiter kedvező fényszögben van az Ön jegyével. Ez rendkívül jó bolygóállás, anyagi és erkölcsi sikereket is hozhat önnek. Néhány Kos szülöttnél házasságot is jelezhet, de az érzelmi életben mindenképpen kiegyensúlyozott időszak várható. Gyarapodik a család, a Jupiter, a bőség bolygója új jövevény érkezését jelzi.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold kellemesen kapcsolódik az Ön Aszcendenséhez. Ez a bolygóállás sikereket, szerencsés eseményeket eredményezhet. Jó híreket kaphat a családjától, a testvérétől. A családi nyaralást most tervezze meg, elképzelhető, hogy meghívást kap valakitől a szabadság idejére.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön jegyében áll a Mars, szemben a Szaturnusszal. Most hajlamos az önhittségre, ez pedig irritálhatja és bosszanthatja a családtagjait, munkatársait. A Mars szembenállása miatt különösen fontos, hogy betartsa a szabályokat, legyen óvatos vezetés közben. Az egészségére is vigyázzon, ne hajszolja túl magát!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold és a Vénusz áll a Rák jegyében, szemben a Plútóval. Ez a bolygóállás csak akkor hozhat pozitív eseményeket, ha az ön születési horoszkópja ellensúlyozza a negatív hatást. Ez esetben jól alakulnak a pénzügyei, és a magánéletében is örömteli fejleményekre számíthat. Ha azonban ezek a bolygók nem kapnak kedvező fényszöget a születési horoszkópjában, akkor szüksége lesz az óvatosságra, minden téren!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter áll az Ön jegyében, nagyon kedvező fényszögben az Uránusszal. Ön most megkomolyodik, kötelességtudóvá válik, ez pedig pozitív változásokat eredményez az életében. Fontos azonban, hogy tegye félre a büszkeségét, és fogadja el az idősebb emberek segítségét. Ha saját otthonra vágyik, vagy nagyobb lakásba költözne, a Jupiter segíti az álmai megvalósításában.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Ön jegyével szemben a Neptunusz áll, és a Merkúr is kedvezőtlen fényszögbe került a horoszkópjában. Ez az időszak lehangoltságot hozhat, ha nem vigyáz eléggé magára, akkor ez akár depresszióig is fajulhat. Tegyen ez ellen, sportoljon, kiránduljon, találkozzon a barátaival! Legyen nagyon óvatos az ingatlanügyek intézésénél is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Szeretne a megszokott tempóban dolgozni, ám valami megzavarhatja a munkában. Ezt most különösen rosszul viseli, idegessé válik, és türelmetlenül reagál. Próbáljon megnyugodni, akkor a rend is hamarosan helyreáll.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter áll az Ön horoszkópjának a legmagasabb pontján, kedvezően kapcsolódik az Uránuszhoz. Jó élményekben lehet része, és új barátságokat is köthet, elképzelhető, hogy megismerkedik ma valakivel, akivel később szoros lesz a kapcsolata.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz áll a Nyilas jegyében, szemben a Marssal és a Nappal. Ez a párkapcsolati területen jelez veszélyt, több vitára is számíthat, kellemetlenségek érhetik a külvilág részéről is. Önt ez nyugtalanná teszi, a hirtelen döntésekkel pedig bajba sodorhatja magát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó szemben áll a Vénusszal, ez az időszak komoly hatással lesz az ön érzelmi életére. Empatikusabbá, segítőkésszé válik. A Neptunusz az ön utazásokat jelző területén áll, ezért ma megtervezheti a nyaralását. A Plútó közelgő házasságkötést is jelezhet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Ön jegyével szemben álló Jupiter kedvezően kapcsolódik az Uránuszhoz. Különleges élményekben lehet része, amik kizökkentik a megszokott kerékvágásból. Elképzelhető, hogy megismerkedik egy érdekes emberrel, de az is előfordulhat, hogy lát egy olyan filmet, vagy olvas egy olyan könyvet, ami megváltoztatja a gondolkodásmódját.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz, az ön uralkodó bolygója kedvezőtlen kapcsolatban áll a Nappal, a Marssal és a Merkúrral - szerencsére gyorsan megváltozik ez a bolygóállás. Ma azonban csalódás érheti, elképzelhető, hogy bízott valakiben, akiről aztán kiderült, hogy nem érdemli meg a barátságát…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: