2017-05-26 06:29:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Titkos kaland van kilátásban!

Napi horoszkóp május 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll és jó fényszöget kap a Jupitertől. Maradjon inkább a háttérben, és ne játssza ki még az ütőlapjait! A szerelemben minden lehetséges, a felhőkben lebegő hangulattól a veszekedésig. Próbáljon higgadtan reagálni akkor is, ha a párja értelmetlen vitákba rángatná bele…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Csapatban most ön lesz az a személy, aki összetartja a társaságot. Magához ragadja a kezdeményezést, és a többiek szívesen hallgatnak önre. Este élvezheti a nyugalmat, pihenjen minél többet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A munkahelyén a hatalmi harcok tovább erősödhetnek. Most tényleg „kötélidegekre” lesz szüksége. A szerelemben érdekes meglepetések várják majd.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ez azt jelzi, hogy most önnek is sokat kell tennie azért, hogy megtalálja a szerencséjét. Induljon ki abból, hogy esélye van arra, hogy találkozzon jó dolgokkal, vagy legalábbis megkapja azt a pénzt a munkájáért, amit megérdemel, de meg kell küzdenie érte!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ha a közelmúltban elindított valamit, most végre beérik a munkája gyümölcse, és elkönyvelheti ez első sikert is. Egy rokonától érkező hír viszont alaposan felzaklathatja.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha ön egyedülálló, akkor most felerősödhet önben az érzés, hogy szüksége van valakire. Ezért azonban tennie is kell! Most szerencsés bolygóállások segítik a pártalálást, de persze csak akkor, ha kimozdul otthonról, és társaságba megy.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Találkozhat egy régi ismerősével, és meglepődve tapasztalhatják, hogy még mindig vonzódnak egymáshoz. Ha ön egyedülálló, akkor adjon egy esélyt a dolognak, még bármi lehet ebből a kapcsolatból!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Az este nagyon fontos lesz, végre lesz alkalma kimutatni a gyengédségét és a szeretetét a párja felé. Megtalálhatja azokat a szavakat, amelyekkel legmélyebb érzéseit is ki tudja fejezni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Munka, utazás, kapcsolatok: erről szól önnek az elkövetkező időszak. Ma hajlamos lehet arra, hogy túl sokat vállaljon. A fáradtság viszont a koncentrációkészség rovására mehet. Titkos kaland van kilátásban!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez a nap látszik a legjobbnak ezen a héten. Végre pontot tehet egy régóta húzódó kacifántos ügy végére. Elképzeléseit megvalósíthatja, ha elég bátor ahhoz, hogy a vezető szerepet magára vegye.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz segíti abban, hogy kellő vonzerővel lépjen ki a nyilvánosság elé. Használja kisugárzását kapcsolatai rendezésére, építésére! Most még kissé mogorva főnökeit is könnyű szerrel meggyőzheti az igazáról.

Halak: II. 19. - III. 20.
Az ön számára ez lesz a hét legszebb napja! Ma minden sikerülhet, amihez csak hozzányúl. A bolygók a siker útjába irányítják. Élvezi a flörtöket, és lesz is benne része bőven!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: