2020-05-09 08:14:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Szüksége van egy kis lazításra!

Napi horoszkóp május 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Szaturnusz ma már elkezd hátrálni, tudja, érzi, hogy munkahelyi dolgait meg kell változtatnia, de nem akarja a hétvégén ezzel terhelni magát. Inkább a szabadban tölti a napot, este pedig finom vacsorával kényezteti magát.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Tele van tervekkel, ötletekkel, folyamatosan ezeken jár az agya, ami nagyon hasznos, mert így fog eljutni a megoldáshoz. A hátráló Szaturnusz miatt a konkrét megvalósításra még várnia kell.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz-Hold-Neptunusz fényszöge szerelmi ügyekben téves illúziókba kergeti. Jobb, ha szembenéz az igazsággal, és észreveszi, hogy kapcsolatuk kissé megkopott, lehet, hogy egy kis szünet javíthat a helyzeten. Ha mindent ugyanígy folytat tovább, csak önmagát csapja be.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ízlésének megfelelő hétvége következik. Otthonuk szépítgetésével foglalatoskodik, süt-főz. Lehet, hogy párjával nem egyeznek meg a költségvetést illetően. Adjon neki egy kis időt, hogy átgondolhassa!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha független vagy nem rég szakított, elképzelhető, hogy korábbi társa szeretne önhöz visszatérni. Ha kapcsolatuk megalapozott volt és csak felindulásból váltak el útjaik, érdemes új szabályokat írni és visszatalálhatnak egymáshoz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön már látja, hogy jelenlegi, friss párkapcsolata perspektíva nélküli, mivel óriási realitással tudja szemlélni a helyzetet, így már a kritikus időszakon is túl van. Természetesen nem érzi ettől kellemesen magát, de legalább az illúzióktól megszabadul.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A hétvégét valószínűleg lustálkodással tölti, bár az ágyban maradásnak az is oka, hogy kissé gyengébbnek érzi magát a megszokottnál. A hangulata viszont jó, és a párjával is remekül szót ért.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szívesen tesz-vesz az otthonában. Rendet rak a kamrában, megszabadul néhány felesleges holmitól, melyek csak foglalták a helyet, és ettől lelkileg is jobban érzi majd magát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szüksége van egy kis lazításra! Lehet, hogy csak telefonon tartja a kapcsolatot a barátaival, de ez is jobb, mint a semmi, legalább a velük kapcsolatos hírek eljutnak önhöz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Érveket és ellenérveket mérlegel egy közeli üzleti ügyben. Ha a részletkérdések is rendben vannak, kikapcsolódással és pihenéssel töltheti idejét.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Több figyelmet fordít az egészségére. Talán most jött el az ideje, hogy megvegyen egy szobabiciklit, de ennél is valószínűbb, hogy célba veszi a kiskertjét, vagy a közeli parkot. Fontosnak érzi azt is, hogy tájékozódjon, sokat olvas és figyeli a híreket.


Halak: II. 19. - III. 20.

Rendkívül nyitott a mai napon. Újra felébredt önben a lelkesedés olyan célokért, amikről talán már le is mondott. Csak a saját képességeire támaszkodjon, ne külső segítségre, így biztosan nem érheti csalódás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: