2017-06-23 07:38:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Sok sikerre számíthat a mai napon

Napi horoszkóp június 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars, a Nap és a Merkúr is támadja az ön jegyét. Jó, hogy közeledik a hétvége, és lassíthat a tempón. Ha teheti, menjen egy kicsit hamarabb haza, és pihenjen egyet délután! Estére már új lendülettel töltődhet fel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma találkozhat egy barátjával, akinek már régóta ígért valamit, és akinek most igazán szüksége lenne a segítségére. Ne tagadja meg tőle! A „haszon” nem csak a lelkiismeret megnyugtatása lesz, hanem a jó hangulat is, amit teremt magának…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll szemben a Szaturnusszal. Ma meglepően őszintén beszél a családtagjaival, amivel egyrészt megtiszteli, másrészt viszont kicsit meg is sérti a őket… Ha hasonlóan reagálnak, akkor gondoljon arra, hogy ők is sok mindent felhalmoztak magukban.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap és a Merkúr a Rák jegyében áll, kimondottan könnyűnek látszik ez a nap. A kapcsolataiban is egyensúlyba kerülnek a dolgok, ha volt is valamilyen sérelem a párkapcsolatában, az már a múlté!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Van valamilyen különleges terve, de jó lenne, ha most nem inna előre a medve bőrére… Egyelőre foglalkozzon az előkészületekkel, és ne verje nagydobra, amit tervez. Sajnos fennáll a veszélye a kudarcnak.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a Nap és a Merkúr a Rák jegyében látható. Hiába, hogy ma már a hétvégét érzi közelegni, a teendők egyelőre teljesen elhavazzák… Sőt, úgy érzi, hogy egy nap alatt kell annyit elvégeznie ma, mint amennyit máskor egy hét alatt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy vitából még nem lehet messzemenő következtetéseket levonnia. Ha a kedvese támadóan lép fel önnel szemben, az lehet pusztán azért, mert nehéz napja van, sok a dolga, vagy fáj a feje. Ne vegye magára!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kedvezőek a csillagok egy kisebb-nagyobb utazáshoz. Az ön előtt álló hétvége kiválóan alkalmas lesz erre, ha ma jól dolgozik. Vonja be a családtagjait is az előkészületekbe!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok sikerre számíthat a mai napon. Ám ez nem szabad, hogy a fejébe szálljon, mert ezzel szinte biztos, hogy kivívja mások ellenszenvét. Pedig most éppenhogy nagy szüksége lenne a segítségükre…

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll, szemben a Szaturnusszal, de a Nap és a Merkúr a Rák jegyében jár. Ezek megfelelő bolygóállások ahhoz, hogy óvatos udvarlással, érzékenységgel és kedvességgel meg tudja nyerni valakinek a szívét. Most igazán boldog lehet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A legjobbat tudja majd kihozni magából, de nem lustálkodhat. Feltétlenül jó munkát kellene végeznie. Lehet, hogy időnként azt érzi majd, hogy az élet túl sokat követel öntől, de ez nem így van, ezt ön is tudja…

Halak: II. 19. - III. 20.
Igazán szerencsés napra számíthat: szinte minden sikerül önnek, amit elhatározott. A délutánt már töltse a párjával, most egymás közelségére van szükségük.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: