2017-06-26 08:35:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Sikeres napra számíthat

Napi horoszkóp június 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Teljes energiával indul neki ennek a hétnek, megfogja a munka végét, a többiek csodálkozni fognak, mennyire lelkesen dobja be magát... Mindent elintézhet, aminek ma el kell készülnie.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Próbálja meg elkerülni a rázós helyzeteket, a konfliktusokat, mert nagy az esélye annak, hogy vesztesen fog kikerülni belőle. A taktikázással, az ütőkártyák kijátszásával viszont annál többet elérhet. Többet ésszel, mint erővel!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az Oroszlán jegyében álló Hold kedvez önnek! Remekül érzi magát a bőrében, arra kell csak vigyáznia, hogy most még inkább „szószátyár” lehet, mint egyébként, és olyasmit is kifecseghet, ami aztán igazán nem tartozik másra… Vigyázzon erre!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Sok türelemre lesz szüksége a mai napon. Rengeteg a tennivalója, és valakinek a környezetében állandóan van valamilyen kritikus megjegyzése, amivel még tovább feszíti önnél a húrt… Este egy beszélgetés a barátaival megnyugtathatja!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 

A Hold az ön jegyében áll. Nagyon szép ajándékot kaphat ma valakitől. Ne feledje el kellő mértékben kifejezni a háláját, bármiről is van szó. A kedves gesztus az egész napját bearanyozza.

 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold nyugtalanságot hoz az ön napjába, de ön remekül szervezi a munkáját, így ez sem fogja megzavarni. Egy kiugróan jó üzleti lehetőség csak akkor tud megvalósulni, ha ön is elegendő kompromisszumkészséget mutat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A kapcsolata harmóniájáért mindent meg kell tennie, ezt érzi ön is... A legfontosabb, hogy az ígéreteit tartsa be! Vegyen egy kicsit vissza az állandó szereplési vágyából! Amit a kirakatba tesz, amit magáról mutat, az nem az igazi önmaga.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Elképzelhető, hogy valaki egy bosszantó kéréssel keresi fel, amire egyáltalán nem számított. Nemet nem mondhat, igent nem tud jó szívvel… Kényszerítve érzi magát, és ettől feszült lehet. Essen túl a dolgon!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Összességében sikeres napra számíthat, de nem minden úgy alakul, ahogy azt tervezte. Ha azonban szakít régi szokásával, és nem ragaszkodik mereven a terveihez, akkor egészen új dolgokat tapasztalhat meg!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Valósággal beletemetkezik a munkájába. Új lehetősége is adódhat, ami valóban teljes embert kíván. Ám közben a családjáról sem szabad megfeledkeznie!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Úgy érzi, hogy a munkatársaival mostanában hadilábon áll. Azt hiszi, mindenki önre irigykedi, és árgus szemekkel figyelik minden lépését. A nyíltság sokat segíthet a kapcsolatai javításában.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Jobb, ha ma kimarad a hatalmi harcokból, különösen akkor, ha az kisstílű emberek között zajlik. Nem lenne méltó önhöz, hogy azonosuljon az arroganciával. Inkább a háttérből figyeljen, és jó stratégaként lépjen, amikor lehet.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: