2018-12-13 06:36:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Sem becsapni, sem befolyásolni nem tudják

Napi horoszkóp december 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Szorgalmával eléri a maga elé kitűzött célt. Munkájában következetes, rendkívül megbízható. Erős igazságérzettel rendelkezik. Érzelmeit azonban most nehezen tudja kordában tartani.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Halak jegyében áll, kissé levertnek érezheti magát. Reggelire fogyasszon frissen préselt gyümölcslevet, mert több vitaminra van szüksége. Délután vigyen be a lakásba is virágot, űzze el az esetleges szomorú hangulatot.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nyilas jegyében álló bolygók mosolyt tudnak csalni az arcára, mert egy kisebb problémát végre tisztázni tud majd. Ez felvidítja. Délután nagyszerű új hírekről szerezhet tudomást. Végre ismét lesz ideje nyugodtan olvasgatni kicsit. Este egy rövid meditáció ellazítja, így újra rendezni tudja a gondolatait.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy kissé szentimentális lesz a hangulata. A Hold a Halak jegyében áll, a Marssal és a Neptunusszal. Bizonyos emlékeket hozhat elő önből egy kedves emberrel kapcsolatban. Egy családi összejövetel is igen érdekesen alakul. Érdekes felismerésre juthat. Este még egy kicsit rendezgetheti otthonát.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bajban lévő rokona örömmel elfogadja a felajánlott segítséget. Az ön kiváló pénzügyi érzéke most is jól jön. Olyan rokonán kell segítenie, akinek kisebb tehetsége van a pénzügyekhez. Az estét viszont a szűk családjára szánja!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma leltárt készít, vagy az ingóságairól vagy az egész életéről. Azt akarja, hogy mindenben rend legyen. Legyen elszánt és addig küzdjön, amíg meg nem szerzi, amit akar.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ez a nap is az ön ízlésének megfelelően alakul. A legjobb hangulatban lesz, pillanatok alatt elintézheti mindennapi kötelezettségeit, mégis marad ideje egy családi összejövetelre. Kellemesen záródik ez a nap.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz a Skorpió jegyében áll, kellemes fényszögben a Szaturnusszal. A Szaturnusz mindig a kötelezettségekre figyelmeztet. Tisztában lesz az harmonikus családi léthez nélkülözhetetlen feladatokkal és örömmel tesz eleget nekik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Igazán elemében érzi ma magát! Partnere igényeihez alkalmazkodik, figyelmes és gyengéd. Sem becsapni, sem befolyásolni nem tudják, minden helyzetben feltalálja magát. Ön mellett senki sem unatkozik!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Végre alaposan kialhatja magát, erre már nagy szüksége volt. Ma keresse az önnek kedves embereket. Hívja fel a barátait, beszélgethetnek régi szép emlékekről. Tegye ezt a napot minél kényelmesebbé, már amennyire lehetséges.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szerelmével alaposan kielemzik egymás életcéljait, és jelentős különbözőségeket találnak. Ám amíg szereti partnerét, ne kezdje el vitatni minden nézete helyességét.


Halak: II. 19. - III. 20.

Érzelgős, szentimentális a hangulata. Egy régi, ám emlékezetes nap foglalkoztatja a képzeletét. Ön a végsőkig kitart az elhatározásai mellett, és képes valóra váltani az álmait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: