2017-09-30 05:08:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Pletyka keserítheti meg a napját

Napi horoszkóp szeptember 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Mivel jó hangulatban van, úgy látja, a többiek is barátságosabbak a szokásosnál. Este egy olyan elhatározásra fog jutni, amihez később is ragaszkodnia kellene – fontos, hogy ezt a célját ne adja fel!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Délelőtt adódhat néhány probléma, amit sürgősen rendeznie kell, talán a háztartásban romlik el valami. Családi téren sorsfordító eseményekre számíthat, egy véletlen találkozásból pedig komoly kapcsolat alakulhat. Úgy érzi majd, hogy kifogta az aranyhalat!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Szuper ötlete támadhat, és a megvalósításához is megkapja az égi segítséget. Egy olyan titoknak juthat a birtokába, amely nagy előnyt biztosít majd önnek a munkahelyén, vagy a karrierjében!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Csalódhat a párjában, de nyugalom, csak átmeneti viharfelhőkről van szó. Egy családi összejövetel viszont remekül sikerül, és ön egyedül zsebelheti be a dicséreteket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Egyik ismerőse szerencsecsillaga felragyog, ami az ön életére is kedvező hatással lesz. Töltsön minél több időt a barátaival, ha meghívást kap, ne utasítsa vissza. Új ismeretségei később kamatozni fognak. Szokatlanul érzékenynek bizonyulhat ma. Szinte nincs olyan szó, kijelentés, amin ne tudna megsértődni...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars és a Vénusz még a Szűz jegyében áll. Egy régi ismerőssel hozhatja össze a sors, aki örömet okoz önnek a kedvességével. Az is leképzelhető, hogy több ezt pusztán baráti szeretetnél…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valaki a bolondját járathatja önnel, ne higgyen a túl jól hangzó ígéreteknek. Az értékeire, pénzére fokozottan figyeljen a mai napon.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Remekül alakul a mai napja, mindennel a terv szerint halad. Ha vendégül látja a barátait, biztos lehet benne, hogy mindenki jól szórakozik majd.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy pletyka, intrika keserítheti meg a napját. Alattomos ellenféllel áll szemben, aki ellen minden létező fortélyt be kell vetnie. Ingerlékennyé teheti ez a helyzet...

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bár minden oka megvan az örömre, ön mégis elégedetlen lehet. Nem kellene ennyire szigorúnak lennie a szeretteivel, a párjának i elege lehet a folytonos szurkálódásából. Vegye egy kicsit lazábban a dolgokat, mert az állandó idegeskedés gyengíti az immunrendszerét. A meditációnak, relaxációnak most nagy hatása lehet önre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, töltse a napot a barátaival! Ne engedje, hogy bárki belelásson a lapjaiba, jobb, ha az ön kezében futnak össze a szálak - este bonyodalmak közepén találhatja magát.

Halak: II. 19. - III. 20.
Mindegy, hogy egyedül, vagy társaságban lesz, kitűnően érzi majd magát. Jó lenne, ha nem otthon töltené a napot, inkább kirándulna, vagy sportolna a szabadban!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: