2020-06-22 06:07:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Pénzügyek terén nagy erőfeszítésekre lesz szüksége

Napi horoszkóp június 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az Oroszlán jegyében jár, ez a felelősségvállalás kérdését emeli ki, a szerelme vagy gyermekei irányában. Elképzelhető, hogy a tervein módosítani kell szerettei érdekében, és nehezen hozza meg ezt a döntést, de végül helyesen választ.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Amit most tesz, abból valakinek haszna származhat. Intézze úgy a dolgokat, hogy ön legyen az elsődleges haszonélvező! Ne engedje, hogy mások tulajdonítsák el az ön ötleteit, kezdeményezéseit!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Rák jegyében jár. Partnerével végre sikerül kompromisszumot kötnie, amit az utóbbi idők egyik legnagyobb sikerének könyvelhet el. Azért arra is oda kellene jobban figyelnie, hogy a kedvesének mik az igényei, különben ez a mostani békekötés nem lesz túl tartós.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha elégedetlen a pénzügyi helyzetével, akkor felül kell vizsgálnia azt is, hogy vajon megfelelő szakmában dolgozik-e. Meglehet, hogy amit csinál, az a szívügye, de ha keveset hoz a konyhára, akkor változtatnia kell, és jobb lehetőséget keresni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A hátráló Merkúr miatt jobb lenne, ha korábban kelne fel mostanában. Folyton elkésik, egyre nehezebben tudja a határidőket betartani. Sajnos nem soká bízhat abban, hogy a főnökei ezt elnézik önnek, ha csak nem rugalmas a munkaideje.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma stabilizálhatja az anyagi helyzetét, csak vegye észre végre az adódó lehetőségeket! Vannak még rejtett tartalékai is: bizonyos dolgokat, amikre valójában nincs már szüksége, könnyedén pénzzé tehet most.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy hirtelen kirobbanó munkahelyi konfliktus kellemetlen fejleményekkel járhat az ön számára: inkább húzódjon a háttérbe! Ha jól taktikázik, akkor sikeresen megúszhatja az átszervezéseket, és még a kollégákat sem haragítja magára.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Munkával rendesen el van látva, nem panaszkodhat arra, hogy unatkozik… A kapcsolataira is jobban kell koncentrálnia, mert több tárgyalásra kerülhet ma sor. Fogalmazzon óvatosan, különben könnyen parttalan vitába fulladhat az egyik megbeszélés.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyek terén nagy erőfeszítésekre lesz szüksége, lehetséges, hogy másképp nem megy, és kölcsönt kell felvennie. Járjon utána alaposan a lehetőségeknek! A legjobban egy munkahelyi kölcsönnel járhat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Jó lehetősége adódhat az ismerkedésre: talán éppen egy új kollégája vonja magára az ön figyelmét. Ráadásul most megtáltosodik, és könnyebben köt is ismeretséget bárkivel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kedves, megnyerő stílusával most sokakat meghódíthat. Az üzleti életben az előrehaladás, a szerelemben a stagnálás, vagy stabilitás lehet jellemző.


Halak: II. 19. - III. 20.

Új kihívásokra, kalandokra vágyik. Ez érintheti a szerelmi életét is, de nem jelent feltétlenül új kapcsolatot. Az azonban bizonyos, hogy akár régi, akár új partner oldalán éli meg a következő időszakot, az nagyon pezsgő és változatos lesz.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: