2019-11-17 09:13:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nyugodtan vegye meg, amit szeretne

Napi horoszkóp november 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a negyedik sorsterületén kapcsolatot létesít a Nappal. Most nagyon jól kezeli a lehetőségeket a hazai pályán, a családdal remek a kapcsolata, ebben a rövid szakaszban a pozitív gondolkodás csodákat tesz. Ma önnél a közismertség és a kényelem dominál, megfelelő alkalom a kapcsolati problémák javítására.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön harmadik sorsterületéről trigonálja a Napot, ami a hetedik életterületén vonul át. Ez a sugárzás lehetőséget ad most önnek arra, hogy ha volt a partnerével nézeteltérése, azt elsimítsa. Az életereje némi lendületet kap, másokkal való kapcsolatai is zökkenőmentesek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Valószínűleg valamilyen plusz munkát vállalt mára, amit remekül meg is fizetnek. Egészségi állapota most is kiváló, de lehetséges, hogy valamilyen egészségmegőrző előadás megtekintésére is jut ma ideje, és ezzel új szemléletet visz a hétköznapi életébe.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az első sorsterülete utolsó fokairól kvadrátot dob a Marsra, ami a negyedik életterületén halad át, ez átmenetileg felszabadítja érzéseit, és könnyen lehet, hogy családja férfi tagjainak jól odamondogat. Ez egy szenvedélyes és dinamikus időszak, egy kiadós vitatkozás kitisztíthatja az eldugult csatornákat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ötödik sorsterületén vonul át a Vénusz és a Jupiter is, ez egy nagyon szerencsés időszak, a napját szórakozással, sporttal vagy wellnessel tölti, az egész család együtt van, nagyon kellemes légkörben telik a mai nap, kellemesen fog visszaemlékezni erre a vasárnapra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétája a harmadik sorsterületén vonul át, valószínűleg lehetősége lesz rövidebb utazáson részt venni, a közlekedés során legyen óvatos, mert a Merkúr még mindig retrográd, késésekben is lehet része, vagy téves, félreérthető beszélgetésekben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap a második sorsterületén vonul át, a Holddal kellemes fényszöget alkotva, használja fel ezt a rövid időszakot kedvező üzletek megkötésekre, amit még ne vessenek papírra - a részletek megbeszélésére kiválóan alkalmas periódus.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap az ön első sorsterületén tartózkodik a Holdtól kellemes sugárzást kap a kilencedik életterületről. Valószínűleg szellemileg nagyon inspiráló társasága van, remek ötletei adódnak, filozofáló hangulat, egy kellemes ebéd, hozzá egy nemes bor és megváltják a világot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Erős kísértést érezhet a mai napon arra, hogy valami szép és drága dologgal lepje meg magát. Ön híresen nagyvonalú, nemcsak másokhoz, hanem önmagához is. Nyugodtan vegye meg, amit szeretne, hiszen a Vénusz és a Jupiter is az első sorsterületén halad át, akik önt támogatják.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold-Plútó oppozíció az ön első és hetes sorsterületén jön létre, sajnos ez hatalmi harcokat jelez a párkapcsolatában, az eredmény sem kellemesnek, sem tetszetősnek nem nevezhető. Arra viszont jók az ilyen egymásnak feszülések, hogy megadják a kezdő löketet az önelemzéshez.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a hatodik sorsterületén halad át, ön most szívesen részt vesz pszichológiával, ezotériával, vagy egészségmegőrzéssel kapcsolatos előadásokon, amit később praktikusan be is épít az életébe. A legjobb, ha egyedül megy el ezekre az előadásokra, most nincs kedve megosztani a figyelmét.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön ötödik sorsterületén halad át, mélyebb érzelmi életre van most szüksége, amit nem is rejt véka alá, főleg szerelmi téren, ami most viszonzásra is talál. Ha vannak gyermekei, akkor rájuk most a szokásosnál is több figyelmet szentel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: