2018-05-27 05:08:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nosztalgikus hangulatban van

Napi horoszkóp május 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön egyszerűen tele van optimizmussal és önbizalommal, ezt az ön tizedik sorsterületén elhelyezkedő Mars okozza, ami szép trigont alkot a Nappal. Az önbizalmat úgy érzi magában, hogy közben nincs bizonyítási kényszere, hanem egyszerűen tudja, hogy meg fogja valósítani a kitűzött céljait.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Bika jegyében elhelyezkedő Merkúr önnek kiváló üzleti érzéket ad, tudományos kutatásra kiváltképp alkalmas ez a tranzit, de pénzügyi vonalon is jól jön az a fokozott készsége, hogy rendezett mintákban is felismeri a látszólag oda nem illő elemeket. M a művészetek minden ágára nyitottá válik.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma ön képes lesz logikával párosítani megérzéseit, intuíciója felerősödik, jellemző lehet a miszticizmus iránti érdeklődés, de mindazonáltal különböző jelenségeknek ne tekintsen semmilyen lehetőséget, az ilyen jellegű irodalmat leginkább szórakozásra használja. Az érzelmei ma nagyon erősek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Rák jegyében tartózkodó Vénusz trigonja a Holdhoz boldog napot tartogat ma az ön számára, vonzereje hatalmas, emiatt képes másokat hintába ültetni, mert fogékonyak az bája és kedvessége iránt. Az ösztönös megérzései ma kiválók. Egy szerelem elmélyítésére kiváló időszak.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ön ma tele van önbizalommal, pártatlansággal és jól érzi magát a bőrében. Ennek jele az, hogy képes boldogulni a világban, önnel most könnyű kijönni, mert önt most nem érdekli a konfliktus, a bűntudat, és a versengés sem. Eltölti önt a saját biztonságtudata, érzelmei stabilitása. Nem ítélkezik és nem is érzi szükségét annak, hogy mások viselkedését irányítsa.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön ma nagyon szabadnak érzi magát. A szabadsága abból adódik , hogy az eredményekhez nem fűz érzelmeket és nem ragaszkodik olyan nárcisztikus célokhoz, hogy „úgy legyen ahogy én akarom”. Ez az ön szellemi fejlődésének az ideje.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön kettes sorsterületén helyezkedik el a Hold a Jupiterrel együtt állásban, ez egy rendkívül szerencsés állás. Jó szívvel, kedvességgel gazdagíthatja ez az állás, de az anyagiakra nézve is csupa kedvező lehetőségeket biztosít az ön számára, ossza meg ezeket a pénzügyi lehetőségeket az arra rászorulókkal.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma ön szerencsére nincs áthatva a bizonyítási kényszertől, nem hajlik arra, hogy fontosságát bizonygassa, azon a szinten van ma, ahol nincsenek követelései és kényszerei, köszönheti ezt a mai napon, az első sorsterületén álló Hold és Jupiter együtt állásának.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nosztalgikus hangulatban van, eszébe jut gyerekkora. Az ön életszemlélete ma filozofikus és bölcsességein mindannyian meglepődünk.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön ma különösen szigorúan bánhat gyerekeivel. Ne azon morfondírozzon mi volt az ön gyerekkorában! Az természetes, hogy ön rendelkezik az óvatossággal, eltökéltséggel, gyakorlatiassággal és becsvággyal, de ezeket ne várja el gyermekeitől, a mutatott példa, úgysem tűnik el.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai napon ön érdeklődő, de nem érintett, ezért viszonyulása a többiekhez gondtalan és kellemes mivel semmi „nem forog kockán”. Mivel nincs szüksége arra, hogy győzzön vagy hasznot húzzon bármiből, így megelégszik önmagával.

 


Halak: II. 19. - III. 20.
A mai naphoz való hozzáállása nagy bölcsességekben nyilvánul meg, a boldogság forrását nem helyezi ki másokba, vagy a külvilágba és ez a belső biztonságérzet adja meg azt az érzést, hogy ön ma mentes minden szorongástól. Ezt köszönheti két uralkodó bolygója egymással harmonikus fényszögének, amihez még a Hold is csatlakozik az ösztönös tudással rendelkező Skorpió jegyéből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: