2020-02-24 08:23:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nem lehet sokáig halogatni a dolgot

Napi horoszkóp február 24-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Becsvágya hatalmas és sokra viheti a mai napon, ha nem feledkezik meg a többiek érdekeiről és igényiről sem. Az a nagy életenergia, ami önből majd kicsattan, másokat elbizonytalanít és elképzelhető, hogy hátráltatják is önt a többiek. Meg kell, hogy győzze őket, hogy az érdekeik kölcsönösek.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz-Jupiter fényszöge egy új szerelmet jelez. A románc bizonyára izgalmasnak is mutatkozik, a gond ott van, hogy a Vénusz birtokolni akar a Jupiter pedig szabad kíván maradni. Sokat fog tanulni ebből az ártatlannak tűnő szerelemből.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A karrier területén négy planéta tartózkodik, és abban segítik önt, hogy kiteljesedjen, hogy legyen egy nagy dobása, amire mindenki oda figyel. Sajnos a hátráló Merkúr viszont csökkenti az energiáit… Nincs meg az az átütő erő, ami szükséges volna, a terveivel még várnia kell.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A bolygók külföldi utazás lehetőségét jelzik, talán a párja révén válik lehetségessé ez a nyaralás. Ha él a meghívással, ragyogó emlékekkel tér majd haza.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter-Vénusz fényszöge a munka és karrier sorsterületét köti össze. Most aztán igazán semmi kedve nincs dolgozni, pedig a rengeteg kötelezettség ott sorakozik ön előtt. Jobban tenné, ha kivenne egy nap szabadnapot!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sokat aggodalmaskodik mostanában, a bolygók helyzete kelt feszültséget önben. Próbáljon megnyugodni, jól alakul párkapcsolati és szerelmi élete, nem lesz semmi baj.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Több bolygó áll a Halak jegyében, gyomorpanaszokat okozhat ez önnek, esetleg egy elhúzódó másnaposságot. Kérjen egy szabadnapot, ha megteheti.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Párjával romantikus kiránduláson vehetnek részt, vagy azt tervezgetik. A bolygók jelzése szerint, ha ön szingli, akkor egy gyengéd szerelem van a láthatáron.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Úgy tűnik, az otthonában van valami, ami felújításra vár, ráadásul nem lehet sokáig halogatni a dolgot, leginkább víz-, gázvezetékekhez kapcsolódó problémáról lehet szó. Ön intézkedik és gyorsan megoldja a feladatokat, melyeket egyébként utál, mert elveszi az idejét a jobb programoktól.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön most nagyon energikus, ezt több bolygónak is köszönheti, melyek az első sorsterületén vonulnak át. Várja a sok munkát, mert örömét találja abban, hogy képes mindegyikkel megbirkózni. Mindenáron győzni akar.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A második sorsterületén álló bolygók sok pénzt jeleznek. Mivel a Halak jegyében helyezkednek el, ez nem olyan pénz, amiért kegyetlenül meg kellene dolgoznia, hanem olyan, amit ráérzéssel, jó időzítéssel szerez meg.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön egyébként sem mondhatni, hogy a realitások embere, de erre most nincs is szüksége. Az első sorsterületén négy planéta tartózkodik, ön egyszerűen a belső iránytűje szerint cselekszik, nagyon jó érzékkel.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: