2020-07-28 08:00:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne vegyen mindent a lelkére, amit mások mondanak

Napi horoszkóp július 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Skorpióban jár. Vitákra, összetűzésekre kerülhet sor. Egyszerűen nem akarja, hogy bárki is megmondja önnek, mit tegyen. Ha viszont békén hagyják, nagyobb áldozatra lesz képes, mint ami elvárható lenne.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Néhány hiba miatt bosszankodik. Ön nagyon kedves ember, ám ha felbosszantják, nem könnyen felejti el a sérelmeket. Haragtartása sajnos a mai napot is beárnyékolhatja.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Rák-Merkúr miatt kissé vontatottabban haladnak a dolgok, ez sokat elvesz a lendületéből. Lassítson egy kicsit, tartson szüneteket, ne engedje magát hajszolni, és csak a megszokott tevékenységét végezze. Az új tervek többnyire kudarcra vannak ítélve.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Skorpió-hold erőteljesen hat önre. Vigyázzon, ne gondolja túl a dolgokat, és ne is taktikázzon teljesen feleslegesen. Most az őszinteség a leginkább célravezető, minden területen.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Most ereje teljében érezheti magát. Szüksége is van rá, mert a teendője rengeteg. Ha inkább szellemiekben tevékenykedik, akkor sporttal, hobbikertészkedéssel érdemes levezetni felgyülemlett energiáit.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha már hosszabb ideje meg akar változtatni valamit, most meg jön hozzá az ötlete, és alkalom is adódik a megvalósításra. Ma sokat fog kommunikálni, többnyire az ön kezdeményezésére. Úgy érezheti, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és nagyon közlékennyé válik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Meggazdagodási terveit most megvalósíthatja, munkáját ma nagyra értékelik, és jutalmazzák jószívű főnökei. Egy rossz befektetés, vagy oktalanul kötött szerződés azonban veszteségeket okozhat: várjon, amíg tisztábban láthat!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold még a Skorpióban áll. Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a képet. Ezeket az energiákat legjobb, ha átforgatja pozitív irányba, és inkább a szenvedélyes szerelmet mutatja meg a párjának…


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szokatlanul érzékeny a kritikára: ne vegyen mindent a lelkére, amit mások mondanak! Még az is előfordulhat, hogy a jó szándék vezeti kritikájukat. A délután egy fantasztikus hírt tartogat, ami igazán jókedvre deríti.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Flört, pénz, társasági élet: ezek lehetnek a mai nap kulcsszavai. Amihez hozzányúl, arannyá változhat kezében. Fogja vissza cinikus szókimondását a munkahelyén, különben ellenségeket szerezhet magának!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érezheti, mintha meg lenne kötve a keze, most nem kellene új dolgokba kezdenie. Próbáljon meg vidám maradni, akkor a nehéz munkák is jobban sikerülnek, és még segítséget is kaphat hozzájuk.


Halak: II. 19. - III. 20.

Új kihívásokkal nézhet szembe a jelenlegi munkahelyén, vagy teljesen új ajánlatot is kaphat valahonnan. Egy idős barátja segítségre szorul, ne tagadja meg tőle a támogatását, még ha egy kis utazásába is kerül a látogatás.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: