2020-01-13 08:12:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne vállaljon fel semmilyen újabb felelősséget vagy feladatot

Napi horoszkóp január 13-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ez a nap alkalmas arra, hogy valóra váltsa szakmai elképzeléseit. Ösztönző vágya van arra, hogy kézzelfogható eredményeket hozzon létre. Lehet, hogy kicsit túlhajszoltnak érzi magát és úgy érzi lassan halad.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz ma délután átlép a Halak jegyébe, ez egy igen romantikus időszakot jelez. Szüksége van arra, hogy párjával közös céljaik legyenek.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érzi, majd felrobban a dühtől, és valószínűleg nem ok nélkül. Jó alkalom, hogy megszabaduljon a felesleges holmiktól, vagy azoktól a kapcsolatoktól, amelyek az utóbbi időben már csak hátráltatják.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma délután átlép az Oroszlán jegyébe. Ön egyébként is lojális azokhoz, akiket szeret, most azonban ez már az észszerűtlenség határát súrolja… Próbáljon meg objektívebb lenni. Az Oroszlánban megvan az a képesség, hogy bátorítson másokat, és ezzel támogatást tud adni krízis idején, ez most önre is igaz.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap együttáll a Szaturnusszal. Most jobb, ha csínján bánik az erejével, dolgozzon kevesebbet, ehelyett dolgozzon ki egy tervet az életmódjával kapcsolatosan. Lehet, a régi dolgok most új elköteleződést igényelnek.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma meglehetősen feszült és ideges lehet, a nyugalmát valószínűleg a munkavégzésben találja meg. A munka egyben menekülést jelent az ön számára rossz hangulat elől.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz jegyet váltott, átlépett az álmodozó Halak jegyébe, ennek hatására ön roppant figyelmes szeretővé válik, partnere minden kívánságát teljesíti. Ha szingli, akkor most vonzódhat a „művész típusokhoz”.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Plútó és Szaturnusz konjunkciója önnek kiemelkedően fontos, ez hatalmi harcokat okozhat. Szerencsére önben ilyenkor szívóssága és koncentráló képessége fokozódik. Ez egy újabb fejlődési ciklus kezdete, ha valami megrekedt, azt engedje útjára.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tartson még ki egy kicsit a régebben megkezdett feladatai mellett, keményen kel dolgoznia befejezésükért. Ne vállaljon fel semmilyen újabb felelősséget vagy feladatot, amíg ezekkel nem végzett.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ez a hatalmas erő és teljesítőképesség időszaka. Szükség esetén képes megbirkózni akár nagy csapásokkal és megpróbáltatásokkal is, ne ijedjen meg, ha valami véget ér az életében, csak helyet készít az eljövendő újnak.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy pénzügyi megoldást kell kitalálnia mások számára, de ön nagyszerűen és elvontan gondolkodik, ezért megtalálja azt a kulcsot, amivel mindkét ember elégedett lesz, ön pedig a munkájáért felveheti a jól megérdemelt jutalmat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz belépett az ön első sorsterületére, ezzel a bolygóállással nagy érzelmi mélység jellemzi, melyet kedvesen és szeretettel fejez ki partnere felé. Ön most is, mint mindig, többet akar tenni másokért.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: