2016-01-18 09:55:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne reagáljon ingerülten az apró bosszúságokra

Napi horoszkóp január 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Hétfőn a Hold a Bika jegyében áll, és ez megkönnyíti az ön számára, hogy keresztülvigye az akaratát. Jól alakul a mai nap. Elképzelhető, hogy egy fontos megbeszélés során el akarja titkolni a valódi motivációit – ebben is segíti a bolygóállás, a tárgyalás önnek kedvezően zárul.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Hétfőn a Hold a Bika jegyében áll. Most öröm az ön társaságában lenni, annyira pozitív a kisugárzása! A szerelmi energiái is felerősödnek. Izgalmas élményekben lehet ma része, az is lehet, hogy megismerkedik valakivel, aki nagy hatással van önre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Hétfőn a Hold a Bika jegyében áll. Jó lenne, ha ma kitartana az elképzelései mellett! Most ne kössön kompromisszumot, mert egy vitás kérdésben önnek van igaza, a másik valótlanságot állít.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Bika jegyében álló Hold zöld utat ad minden elképzelésének. Ma a szerencse is ön mellé szegődik - bár nem fog azonnal nyerni a lottón, de vannak más lehetőségek is arra, hogy boldognak érezhesse magát. Ne hagyja magát kibillenteni a nyugalmából!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Hétfőn a Bika jegyében áll a Hold, ez nem kedvez önnek. A nap vontatottan halad, nehezen megy a munka. Engedjen az elvárásaiból, akkor pozitív meglepetések érhetik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Hétfőn a Hold a Bika jegyében áll, ettől ön is közvetlenebb lesz. Ma képes nyíltan beszélni az érzéseiről. Töltsenek el egy romantikus estét a kedvesével!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hétfőn a Hold a Bika jegyében áll. Emiatt talán kissé feszültnek érzi magát. Több terv is megfogalmazódik önben, úgy tűnik, ideje végiggondolni a dolgokat… Lassan sok minden világosság válik Ön előtt. Egyre biztosabb lesz abban, hogy min akar változtatni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, a Mars viszont a Skorpió jegyében látható. Állítson fel fontossági sorrendet, és összpontosítson a lényeges dolgokra. Ami a teljesítőképességét illeti, ma nagyon hatékony lesz. Sokat és jól tud dolgozni, nem nagyon jut a magánéletére idő.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Hétfőn a Hold a Bika jegyében áll. A csillagok nem jeleznek sem különösebben pozitív, sem negatív eseményeket. Csak arra figyeljen, hogy ne reagáljon ingerülten az apró bosszúságokra, amik ma érhetik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold hétfőn a Bika jegyében áll. Ne engedje, hogy eltérítsék a szándékaitól. Ha van ideje, igyon egy kávét a munkatársaival, mert ma értékes információkhoz juthat így. Este ne hagyja, hogy bárki is felbosszantsa.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében áll, kellemetlen fényszögben a Vízöntő jegyével. Gondolja át a dolgait, mert most kétségei lehetnek, hogy vajon mindent jól csinált-e az elmúlt hetekben. Töltse az estét kedvesével, és akkor minden bánatát elfelejtheti.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Ma minden feladatával gyorsan végez, könnyen megy a munka, és remek meglátásai lehetnek. Az este romantikus hangulatban telik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: