2018-06-22 05:48:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne hajszolja túl magát

Napi horoszkóp június 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodó planétája, a Mars megállt és hátráló mozgására készül - ez önt mindenképpen megtorpanásra készteti. Egy pillanatra meg kell állnia, átgondolni a terveit, hogy vajon megvalósíthatók-e? Ne döntsön semmiben, semmi mellett ne kötelezze el magát.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Valószínűleg fáradhatatlan lesz a mai napon, az elintézendő dolgainak mindenképpen a végére akar járni. Életritmusa felgyorsul, és többet mozgolódik emberek között. Szedje rendbe gondolatait, mielőtt hangot adna nekik!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr az ön uralkodó planétája az ön második sorsterületén halad át, közben egy feszítő fényszöget alkot a Plútóval, ne kössön semmilyen üzletet senkivel, a másik oldalon nem biztos, hogy tisztességes emberek állnak. Arra is vigyázzon, nehogy hatalmi harcokba bonyolódjon, mert ön is kerülhet ki vesztesen.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A bolygóállások miatt ma este nagyon felhergeli saját magát, ezért lázongani fog mindenkivel szemben, aki korlátozni akarná valamiben - vagy csak ön hiszi azt, hogy korlátozni akarják... A legkisebb provokációra is ugrik!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Szellemi alkotóképessége ma fokozottabbá válik, érdeklődő, képzelet-gazdag és éber, gyorsan felfogja az eszmei mondanivalót. Csináljon valami izgalmasat, mert önt ma csak az eredeti ötletek érdeklik!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr és a Plútó feszült fényszögben találkozik. Ez egy kettős helyzetet teremtő állás, a szellemére rendkívül jó hatással van, de egészsége szempontjából nem túl előnyös fényszög. Problémák lehetnek az emésztőrendszerével, esetleg az idegrendszerével.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az ön jegyén halad át, ez önt nagyon szeretetteljes hangulatba hozza, ennek eredményeként ön is szeretetet kap. Megismerkedhet ma valakivel, aki akár tartósan is maradhat az életében.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Eseményteli lesz a mai nap, ami kétes áldás, mert bár imádja a kihívásokat, de most túlzónak találja az elvárásokat. A magánéletében sem számíthat nyugalomra. Ön szeretné teljesíteni partnere igényeit, csak a mód, ahogyan követeli, az önt ellenszegülésre készteti.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Hihetetlen energiával és önbizalommal rendelkezik ma, de sokszor ez túlzásokhoz és meggondolatlanságokhoz vezethet. Ne hajszolja magát semmilyen téren. Ha nem feszíti túl a húrt kicsattanó egészségnek örvendhet.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma elszigeteltnek érezheti magát. Hogy távol tartsa magától a rosszkedvet, kényszerítse rá magát, hogy valamilyen építő jellegű, hasznos dolgot tegyen.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars álló helyzetben látszik: ez az ön esetében azt jelenti, valami nagyon fontos helyzettel találja szemben magát és ennek a kivitelezésén el kell gondolkodnia. Lehet, hogy az ötlet jó, már csak az oda vezető út hiányzik.


Halak: II. 19. - III. 20.
Itt a jó alkalom az utazásra, induljon szabadságra, mindegy, hogy rövid vagy hosszú utat tesz meg, csak mozduljon ki a megszokott környezetéből. Próbáljon meg minél kevesebb kötelezettséget venni a nyakába.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: