2019-12-25 20:18:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Most úgy érzi, nagyon szilárd alapokon áll anyagilag

Napi horoszkóp december 26-ra 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai napon létrejövő Újhold a Bak jegyében arra készteti önt, hogy családjával együtt új terveket szövögessenek közös jövőjükről, elképzeléseikről. Az együtt töltött zavartalan idő remek alkalom a tervek, célok átbeszélésére.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai Újhold az ön kilencedik sorsterületét hozzá mozgásba, tegyen erőfeszítéseket, hogy az életében új perspektívák nyíljanak.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az Újhold a Jupiterrel együttállásban az ön nyolcadik életterületén vonul át. Családjával, partnerével az anyagiakkal kapcsolatos komoly lépéseket fontolgatnak, mivel együtt a család lesz alkalma mindenkinek véleményt formálni erről.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az Újhold átalakító ereje most abban lesz segítségére, hogy párkapcsolati témákat újra fogalmazzanak. Mivel a Jupiter is részt vesz ebben az átvonulásban, segítség lehet egy kölcsönösen támogató kapcsolat kidolgozásában.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma az Újhold a hatodik sorsterületén halad át, családja azt kéri öntől, hogy a jövőben töltsön velük több időt. Beszélgessenek erről, ön pedig átgondolhatja, meghatározhatja, hogy a jövőben hogyan rendezi át a napi rutinját.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez ám a nap! Az Újhold az ön szerelmi életterületén halad át, ráadásul még itt tartózkodik néhány meghatározó planéta. A romantikus vonzalom ma nagyon meghatározó az ön életében, a partnerétől kapott visszajelzéseket nagyon élvezni fogja.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A családdal tölti a mai napot, az Újhold ma önnek abban segít, hogy feltárja azokat a kérdéseket, mi nyújt önnek biztonságot. A gyökereinek a fontossága, a támogatás, amit a családtól kap, ma ezek a gondolatok kerülnek fókuszba.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai napon létrejött Újhold az ön harmadik sorsterületén halad át, jól érzi magát a szűk környezetében. Rövidebb kirándulást tehetnek, közben jókat beszélgethet a többiekkel, mert ez az idő a kapcsolatok ápolásáról szól.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most úgy érzi nagyon szilárd alapokon áll anyagilag, a második sorsterületén áthaladó Újhold ezt az érzést erősíti önben. Gondolkodhat a jövőbeni pénzügyei alakításában, mert most reális képet kap minderről.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az Újhold az ön első sorsterületén halad át, nagyon energikusnak és lelkesnek érzi magát. Itt az ideje, hogy elgondolkodjon szokásain, javíthat önbizalmán, koncentráljon arra, hogy a mostani lelkesedése beépüljön magatartásába.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai nap önnek leltárkészítésről is szólhat, elgondolkodhat arról, hogy mit szeretne másképp csinálni a jövőben, mert az Újhold a tizenkettedik sorsterületén tartózkodik, ez az új időszakra való felkészülés ideje.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az Újhold az ön tizenegyedik sorsterületén halad át, remek nap a mai a kapcsolatok újraindításához. A kapcsolatok ápolása, más emberekkel való beszélgetések igen jó hatással lesznek lelkiállapotára.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: